Fortnite - a S.T.A.R.S. sztárjai is csatlakoznak

  • Írta: gorien
  • 2021. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Fortnite legfrissebb szezonja más dimenzióból jött rémekről szól, a közelgő halloween mellett sem mehetünk el szó nélkül. Jöjjenek kockaszörnyek vagy élőhalottak, igazi nagyágyúk sietnek a Fortnite-játékosok segítségére.

Egy hónapja megkezdődött a Fortnite legújabb szezonja, amelyben egy másik dimenzió megszállói szabták újra alaposan a pályát, új kihívásokat és lehetőségeket is magukkal hozva – a frissítésnek hála pedig Vérontónak is beöltözhetnek már a játékosok. Most újabb ikonikus harcosok csatlakoznak az Epic battle royale-jához, hála a legújabb a crossvernek.

Ezúttal a Resident Evil kötelékéből köszön be Jill Valentine és Chris Redfield, hogy itt is úgy rendet vágjanak, mint a Spencer-birtokon. Azon túl, hogy több tematikus felszereléssel is elláthatjuk őket (piros/zöld/kék növényekkel és egy írógéppel is), egy második szettnyi ruhát is kapnak, amely segítségével Chris Romániához öltözhet, Jill pedig Raccoon Cityhez.

Ezzel egy időben a Refer a Friend program is újraindul: az Epic 2022. január 10-g várja, hogy a játékosok újabbakat hozzanak a játékba. Ha együtt játszol egy barátoddal (összesen öt barátot hívhatsz meg így), aki az elmúlt harminc napban két óránál kevesebb időt töltött a Fortnite battle royale-módjában, akkor mindketten a Rainbow Rider skint és sajátos felszereléseit szerezhetitek be több lépésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...