Elképesztően népszerű a Resident Evil-társasjáték

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Steamforged Games éppen csak elindította a Resident Evil-társasjáték Kickstarter-kezdeményezését, a rajongók szinte azonnal összedobták a kért összeget. Jelenleg több mint 900 ezer dollárnál tart a kalapozás.

A Steamforged Games tegnap indította el a Resident Evil-sorozat alapján készülő társasjáték Kickstarter-kampányát, a csapat eredetileg 137 ezer dollár körüli összeget szeretett volna összegyűjteni ahhoz, hogy megvalósulhasson a projekt. A kalapozás kicsit több mint két hétig fut még, de akár már most le is állíthatnák a gyűjtést, mert a rajongók pillanatok alatt összedobták a kért összeget. Ráadásul annyira lelkesek a Resident Evil-sorozat kedvelői, hogy a hír írásának a pillanatában épp 929 985 dollárnál tartanak, és ki tudja, hol áll majd meg a számláló.

A társasjáték egyébként a Capcom közreműködésével készül, tehát egy teljesen hivatalos, licencelt termékről lesz szó, aminek a helyszíne a Spencer-kastély lesz, aminek a kapuit legfeljebb négy fő lépheti majd át, méghozzá a S.T.A.R.S. valamelyik tagjának bőrébe bújva, hogy aztán felfedezzék a rémségekkel teli kúriát, miközben rejtélyeket oldanak meg és túlélők után kutatnak.

A Steamforged Games csapata számára amúgy nem ismeretlen terep a Resident Evil univerzuma, hiszen a Resident Evil második és harmadik részéhez is készítettek már társast, de nekik köszönhetjük a Monster Hunter World: The Board Game-et, a Dark Souls: The Board Game-et, a Horizon Zero Dawn: The Board Game-et és a Devil May Cry: The Bloody Palace-t is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...