Seth Rogennel készül a Donkey Kong-film

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy Super Mario után a Nintendo másik ikonikus karaktere, Donkey Kong is önálló filmet kap. A projekten az Illumination dolgozik, a gorilla szinkronhangja pedig marad Seth Rogen.

A Nintendo megállapodást kötött a Gru-sorozatért és a Minyonok animációs filmért is felelős Illuminationnel, aminek a keretein belül a stúdió egy Super Mario-filmen dolgozik. A szeptemberi Nintendo Direct bejelentése szerint a mozinak a színészgárdája is igazán impozáns, hiszen Mario hangját Chris Pratt adja, Peach hercegnőét Anya Taylor-Joy, Bowserét Jack Black, míg Toadot Keegan-Michael Key szólaltatja meg. Mario ikonikus szinkronszínésze, Charles Martinet is beköszön majd néhány cameo erejéig, ugyanebben a filmben pedig Donkey Kong is feltűnik, akit Seth Rogen alakít majd.

A Giant Freakin Robot azonban nemrég arról számolt be, hogy a Nintendo és az Illumination egy másik animációs projektet is előkészített, ami pont Donkey Kong önálló produkciója lesz, amiben szintén Seth Rogan kölcsönzi majd a gorilla hangját.

Mindez egybecseng azon korábbi szóbeszédekkel, miszerint a kiotóiak szeretnék kiterjeszteni a Donkey Kong-sorozatot, és új médiumokon és felületeken népszerűsíteni azt. Ennek lehet egyik első lépése az animációs film, amit később egy tematikus vidámpark követhet: az biztos, hogy a Nintendo 2024-re szeretné kibővíteni az Oszakában található Super Nintendo World vidámparkját egy Donkey Kong témájú részleggel.

A Super Mario-filmet 2022. december 21-én mutatják be.

1.
1.
C0m1n65un
Azért a Donkey Kong Coutry: Returns-t is kiadhatnák végre Switch-re, és egy új rész sem ártana már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...