Gran Turismo 7 - a testreszabás és a pályák

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Gran Turismo 7 kulisszák mögötti videósorozata, igaz, a mostani két kedvcsináló mintha a kelleténél korábban érkezett volna, mert egyelőre csak spanyol feliratozással tekinthető meg.

Egy hivatalosan kiadott és két, minden bizonnyal idő előtt kiszivárgott felvétellel folytatódott Kazunori Yamauchi a kulisszák mögé kalauzoló videonapló-sorozata.

A frissen publikált első, hivatalos fejlesztői naplóban Yamauchi a Gran Turismo 7 fotómódját mutatja be, ahol különböző fantasztikus hátterekre helyezhetjük el a járgányainkat, hogy aztán a végeredmény valami egészen pazar, kreatív csoda legyen.

A másik két felvétel sajnos csak spanyol nyelven lett feliratozva, de ezekben a játék majdani versenypályáiról, illetve a vasparipáink testreszabásáról esik szó.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Disclaimer: csatlakozz az Instagram-oldalunkhoz, ahol a közösségünk fotómóddal készített képeit gyűjtjük!

6.
6.
Ooorky
#5: Köszönöm :-)
Nem pont FF-et keresek, csak olyan cuccokat amik nincsenek Switch/3DS/DS-re.
5.
5.
delphijos
#3: Itt fent van milyen FF játékok érthetőek el PSP-re;

https://finalfantasy.fandom.com/wiki/PlayStation_Portable
4.
4.
delphijos
#3: Én jópár PSP címmel játszom a mai napig Vita-n. Mondjuk nekem US Sony accountom van ott talán több elérhető ( nem tudom biztosan ) és már rég nem néztem. FF játék is több elérhető, mondjuk én inkább a körökre osztott stílust kedvelem. Jeanne D’Arc, FF Tactics, Tactics Ogre….
3.
3.
Ooorky
Most tudnék viszonylag jó áron venni egy elég jó állapotú PS Vita-t.

De hirtelen rákeresve elég szegényes kínálat van PSP/Vita-ra jrpg-kből, még az olyan PS-es címeket se találtam, mint a Final Fantasy széria.
Tényleg ilyen kevés cucc van rá, vagy én voltam balfax?
2.
2.
Nothing
PS4 tulajként (és egyelőre a 'sosemleszPS5-öm' kategóriába tartozván) mondom, hogy talán jobban tennék, ha kizárólag az új konzolra fókuszálnák a GT7-et, megosztott erők és határidők nélkül. Jó lenne már újra a dobogó tetején látni a sorozatot, ahelyett, hogy az egyre erősödő mezőnyben küszködne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...