Újra elérhető a GTA-kollekció PC-s változata

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 15.
  • Hír
Link másolása
Az egész hétvégén át tartó huzavona után a Rocktar nemrég újra elérhetővé tette a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változatát. A fejlesztőcég azt ígérte, hogy folytatja a teljesítmény csiszolását a platformon.

A Rockstar ma éjjel jelezte a Twitteren, hogy újra játszható és megvásárolható a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változata. A fejlesztőcsapat ezenkívül megígérte az üzenetben, hogy folytatja a játék frissítését és a teljesítmény javítását a platformon.

Ahogy arról beszámoltunk, a játék árusítását még csütörtök este állították le számítógépeken, nem sokkal azután, hogy a Rockstar Games Launcher "karbantartás" miatt leállt. Noha a program helyreállt a hétvégén, a kollekcióhoz továbbra sem férhettek hozzá a játékosok, miután olyan fájlok maradtak benne, amelyeknek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülniük. Hogy mik lehettek azok, azt ebben a hírünkben írtuk meg.

11.
11.
crytek
#9: Mi az hogy elérhetetlen? Most raktam fel steamen az 1-2-öt és mindkettő megy. (Annyi hogy az 1hez le kellett szedni egy patchet mert alapból akadt mint a rohadás)
10.
10.
GemForge
#6: Sztem aki empatikus, az nem bolond, de ezt nem is állította senki sem. De kb annyi értelmét látom egy gamer site GTA cikke alatt ezen moralizálásnak, mint egy horrorfilm kommentszekciójában berzenkedni a brutalitástól. Vagy csak ugyanannyira fárasztó?
9.
9.
markoci555
Ez a nagy hercehurca eszembe juttatta az 1-2-t, még mindig elérhetetlenül csücsül a steamen, nem akarnak valamit vele kezdeni? Ez a legbosszantóbb a sok remaster remake stb között, amikor a készítők nem a legrégebbi cuccokhoz nyúlnak, amikre tényleg ráférne valami újítás, akár egyszerű kompatibilitásosdi, patch, optimalizáció stb, hanem a kevésbé régebbit veszik elő, aminél felturbózott textúrákkal kész van a munka neheze...
ez is nagyon jól mutatja, hogy nem volt sok munka benne, mert utána jöttek rá hogy kicsit át kellett volna nézni mit adnak ki - az illegális fájlok nélkül is - egy röhej ahogy kinéz pár dolog, meme dömping van a megnyúlt ujjakból meg deformált nyakakból
7.
7.
crytek
#5: Több éve vettem meg én is (ami nagy szó) igaz steam "szenes" akciójában de akkor 2k volt az összes gta rész 1-2-3-4 meg a 4 kiegjei.
6.
6.
l4cyk4
#2: Ezek szerint, aki képes együtt érezni vagy hova tovább könnyeket hullatni egy könyv, film, játék karakteré(vel)ért az teljesen bolond? Mi van azokkal a játékokkal, melyekben morális döntések meghozására kényszerülünk? Lehet egyáltalán tanulni bármit egy fiktív történetből? Nem ennyire egyszerű ez a kérdés! Ez a liberális "csak játék" felfogás egy végletekig leegyszerűsített megfejtése egy roppant bonyolult témának. Ebből kiindulva a korhatár-besorolást is dobhatnánk a kukába, hiszen ami játék az nem lehet káros.
5.
5.
Ooorky
#3: Meg PC-n megveszi virágboltban oszt kész.
4.
4.
r3dman
Most minden régi ezeréves játékot újragondolnak és kiadnak.Nem ők az elsők csak nem akartak kimaradni.Sajnos már nincs ötlet kifogytak a kreativításbol a játékfejlesztők.Hiába jönnek az új konzolok meg fejlődnek a videókártyák ha nincs rá semmi.Mondjuk a rockstar azért érti a dolgát mert minden korszakban maradandót tud alkotni ezt is trilógiát is csak a sok fasz kedvéért adták ki akik sirtak,hogy legyen újra kiadva.Egyébként meg nem kötelező se megvenni se játszani vele.Ha nem tetszik,hogy ílyen állapotban jelent meg nem veszek róla tudomást.Ennyi.Minek síránkozni állandóan nyílvánosan minenért.Attol még nem fog változni semmit a dolog és mindenki leszarja a váleményünket.
3.
3.
crytek
#2: Nem értem a sírást a régi verziók miatt. Aki megvette annak megmaradt. Aki meg a 20-19-17 év alatt nem vette meg őket az ne pampogjon mert nem is érdekelte a trilogia
2.
2.
GemForge
#1: Ez csak játék. Nem komolyból csak úgy tesz a játékos mintha. Mint amikor kovbojosdiból lelövöldöztük az összes indiánt... csak ezt persze 18 év felett ajánlják. De végülis értened "nomen est omen" nem is fontos.
Nem is az a baj, hogy van ilyen gazemberszimulátor. Hanem az, hogy egy dúsgazdag cég semmi munkával (sőt az eredeti verziók szétbarmolásával) az eredeti olcsóbb verziók eltüntetése után szeretné, hogy a 18-szor lenyúzott rókabőrt 60 dodóért szopogassuk le újból.
Újra elérhető? Micsoda öröm! Hurrá pofátlan szemétládák! Remélem, hogy az eladásokban is visszatükröződik az az igénytelen gondatlanság, ahogyan ezt a trilógiát ki merték adni!
1.
1.
nemfontos
Sosem értettem miért ennyire népszerű ez a játék, ahol minden alkalommal egy senkiházi söpredéket lehet irányítani...
Azt meg végképp nem hogy miért veszik meg minden platformra újra, és újra, és újra.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...