Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.

Elképesztően néz ki a GTA III az Unreal Engine 5-ben

Egészen hihetetlenül néz ki a Grand Theft Auto III az Unreal Engine 5-nel, különösen, ha összehasonlítjuk az eredeti, illetve a tavaly megjelent Remastered-kiadással.

Újabb javítás érkezett a felújított GTA-trilógiához

Három hónap szünetet követően újabb javítás érkezett a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionhöz, amely a trilógia mindhárom játékát alaposan megszórja sebtapaszokkal.

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

Take-Two: felülteljesített a remasterelt GTA-trilógia

Beszámolt a Take-Two a 2021 decemberében záródó pénzügyi negyedévének teljesítményéről. A legjobban szereplő címei között ott van a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption és az NBA 2K22 - de jól húzott a GTA-trilógia is.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Brit toplista: a Mario Kart 8 nyerte 2021 utolsó hetét

A brit dobozos játékeladások toplistáján is lezárhatjuk 2021-et, hiszen befutott az év utolsó hetének összesítése. Ez alapján a Mario Kart 8 Deluxe-ot övezte a legnagyobb érdeklődés karácsony és szilveszter között.

GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition teszt

Bár a mobilos fejlesztőcsapatot ismerve aggodalomra adott okot a felújított GTA-trilógia bejelentése, azért titkon reménykedtünk, hogy korrekt újrakevert kiadásokat kapunk. Nem így lett.

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.