Élőszereplős Mega Man-filmen dolgozik a Netflix?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A Capcom már három éve bejelentette, hogy dolgozik egy Mega Man-adaptáción, amiről most azt pletykálják, hogy végül a Netflix karolta fel a projektet, amiről még mindig nem tudni semmi konkrétumot.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Netflix a Capcom-féle Mega Man-sorozatra is szemet vetett. A Rockman Corner beszámolója szerint ugyanis a japán kiadó által évekkel ezelőtt beharangozott élőszereplős projektre időközben a streamingszolgáltató is lecsapott, így a Chernin Entertainmenttel karöltve már dolgoznak is a feldolgozáson.

A produkciós cég egyébként más komolyabb projekteken is ügyködik jelenleg, hiszen náluk készül a Nemesis és a The Monkey Wrench Gang adaptációja is, ahogy a családi kalandvígjáték, a Runaway is. A Mega Man-filmet állítólag Henry Joost és Ariel "Rel" Schulman párosa rendezi, a forgatókönyvet pedig a The Batmanen is dolgozó Mattson Tomlin és Masi Oka veti papírra.

1.
1.
Shao Kahn
Én az összes Mega Man sorozat közül csak az 1994-eset ismerem és szeretem, a többibe épp csak belenéztem, és nem tűntek bizalomgerjesztőnek. Szóval remélem az 1994-es verziót filmesítik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...