Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

  • Írta: szlav
  • 2022. január 24.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.

Tavaly ősszel váratlanul ért bennünket a hír, amikor Toshihiro Nagoshi több mint 30 év után elhagyta a Segát és a Ryu Ga Gotoku Studio csapatát. Már akkor az a szóbeszéd járta, hogy a Yakuza-széria atyja a NetEase Gamesnél köthet ki, a Gematsu legfrissebb riportja szerint pedig nem voltak alaptalanok a pletykák. A hírek szerint a veterán játéktervező Nagoshi Studio néven nyit új játékstúdiót a NetEase szárnyai alatt.

Nagoshi természetesen nem lesz egyedül, hiszen kapásból vele tartott a Yakuza-sorozat egykori producere, Daisuke Sato is. Az újdonsült stúdióhoz továbbá olyan nevek csatlakoznak, mint Taichi Ushioda és Toshihiro Ando (igazgatók), Masao Shirosaki és Mitsunori Fujimoto (játéktervezők), Kazuki Hosokawa és Naoki Someya (művészek), valamint Koji Tokieda (programozó).

Egyelőre csak találgathatunk azzal kapcsolatban, hogy miféle játékot készít majd Nagoshi csapata, az úriember legfrissebb nyilatkozata szerint azonban új megközelítésből, teljes nyitottsággal készülnek majd a játékaik. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy a megszokottnál lazább lesz a Nagoshi Studio fejlesztői hierarchiája, így ha minden jól megy, a piramis alján lévők hangja is komoly értéket képvisel majd.

1.
1.
Onion
Ennek a ázsiai férfinak, miért van agyon botoxolva az arca? :-O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...