Far Cry 6 - jövő héten jön a Joseph: Collapse DLC

  • Írta: gorien
  • 2022. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Végére érünk a Far Cry 6 szezonbérletének keretében gonosztevők elméjébe tett kirándulásoknak. Az előző rész szektavezérére koncentráló kiegészítő ismét roguelike-kihívásokat állít majd elénk.

Amikor a napokban befutott a Far Cry 6 legújabb, ingyenes crossover-küldetése, még úgy tűnt, hogy a következő tartalmi frissítésre márciusig kell várni, a Joseph: Collapse DLC ugyanis akkorra volt időzítve. A Ubisoft azonban meggondolta magát: bejelentette, hogy már február 8-án belevethetjük magunkat a szezonbérlet utolsó gonoszközpontú kiegészítőjébe.

A Far Cry 5 ellenlábasára, Joseph Seedre koncentráló csomag hasonló lesz, mint a Vaas: Insanity és a Pagan: Control, azaz a karizmatikus gonosztevő elméjének mélyére teszünk kiruccanást, ami ebben az esetben például úgy néz ki, mint a montanai Hope. A szektavezért irányítva belső démonokkal és a családtagok megtestesüléseivel is szembe kell szállnunk, hogy a győzelmek révén erősebbé váljunk és legyűrhessük a roguelike-kihívásokat.

A Joseph: Collapse megjelenik a Far Cry 6 minden platformjára, azaz PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Amazon Lunára és Google Stadiára is. A szezonbérlet tulajdonosai automatikusan hozzáférhetnek majd a DLC-hez, de önmagában is beszerezhető lesz 15 dollárért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...