Total War: Warhammer III - terítéken a multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2022. február 10.
  • Videó
Link másolása
A Creative Assmebly csapata alaposan gatyába rázza a Total War: Warhammer III többjátékos módjait. Az új játékmódok, merész változtatások és izgalmas új funkciók garantálják, hogy a Total War sosem lesz igazán Total Friends.

A Total War: Warhammer III többjátékos kampányaiban egyszerre akár nyolc játékos is részt vehet, és habár a mérkőzések során lehetünk szövetségesek vagy ellenfelek, a grandiózus stratégiai játék garantálja, hogy egyetlen kampány se fulladjon unalomba. A The Realm of Chaos hagyományos világtérképe mellett két kisebb, gyorsabb kampányt is kapunk: ez a Darkness & Disharmony és a Something Rotten in Kislev.

A Total War-sorozat történetében először a Creative Assembly bevezette a szimultán játszott köröket, ezzel meggyorsítva a játékok menetét. Ami pedig a valós időben zajló ütközeteket illeti, a csaták során megoszthatjuk az egységeinket a szövetségeseinkkel, így koordinálva a taktikázást, de ha Free-For-All felállásban játszunk, akár fel is bérelhetjük zsoldosként az egyik szomszédos játékost, így a magunk oldalára billentve a csaták erőegyensúlyát.

A Total War: Warhammer III február 17-én érkezik PC-re, ráadásul már az első napon csatlakozik a PC Game Pass könyvtárához is. Nekünk már volt szerencsénk kipróbálni a játékot - az előzetes tapasztalatainkról itt olvashattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...