Bemutatkozott a Horizon-játékok LEGO-szettje

  • Írta: gorien
  • 2022. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A LEGO megállíthatatlanul szerez meg újabb és újabb licenceket, hogy aztán azokat kockásítva vetődjön a rajongók pénztárcája után. A Horizon: Forbidden Westhez is készül egy készlet, amit most meg is csodálhatunk.

Az elmúlt években a LEGO alaposan rákapcsolt, hogy videojátékos licenceket is bemutathasson építőjátékos formában. A Minecraft, a Super Mario és az Overwatch már komplett termékvonallal büszkélkedhet, de idén Sonic is saját készlettel jelentkezik (igaz, korábban a LEGO Dimensions kapcsán már kapott minifigurát), és egy Uncharted-szettről is pletykálnak.

A pletyka szintjén azonban már továbbjutott az a készlet, amit a Horizon: Forbidden Westhez készített a dán kockagyártó. Elsőként a német Promobricksnek hála láthattunk képeket az 1222 elemből álló, 80 euróba kerülő szettről, ami egy tallnecket ábrázol, de mellette egy watcher és Aloy figurája is helyet kap. A teljes építmény 34 centiméter magas lesz, az alapja pedig 23 centiméter széles.

Nem sokkal később a LEGO hivatalos bejelentése is befutott, amiből kiderül, hogy májustól kereshetjük majd a készletet a játékboltok polcain. Emellé közzétett egy videót is, amelyben még közelebbről láthatjuk az építményt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...