Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.

Bemutatta a legújabb Super Mario-készletét a LEGO, a 2064 elemet számláló modell a Mario-játékok ikonikus kérdőjeles kockáját ábrázolja, és kinyitva a Mario 64 helyszíneiből vonultat fel néhányat: Peach kastélya mellett a Bob-omb Battlefield, a Lethal Lava Land és a Cool, Cool Mountain is helyet kapott benne.

Az október 1-jén, 170 dolláros áron érkező csomaghoz tíz "mikrofigura" is jár, így Mario, Yoshi és Peach hercegnő is elérhető így többek között, ezen felül pedig a tavalyi készletekkel debütált LEGO Mario és Luigi figura is interakcióba tud lépni a szettel: a tíz elrejtett Power Starra egyedi reakciókat válthatunk ki a karakterekből.

1.
1.
C0m1n65un
Nyugodtan bánthattok ezért, de ez nekem nem jön be, pedig nagy Mario fan vagyok. Szerintem túl elnagyolt a dolog. Nagyon sokan dicsérik a LEGO szetteket, de szerintem egyre kevesebb közülük, amik tényleg szépek, és amik egy szoba "ékévé" válhatnak. Félreértés ne essen, a mechanikák nagyon jók (jelen esetbe is), csak a szépség rovására megy olykor. Az árakról már nem is beszélek, mert az horror, de nyilván van olyan, aki megengedheti magának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...