Úgy tűnik, közeleg a Forza Horizon 5 első DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2022. február 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft és a Playground Games eddig egy szót sem árultak el arról, hogy mikor érkezhet meg a Forza Horizon 5 első nagy kiegészítője, a szivárogtatók azonban arról árulkodnak, hogy már nem lehet túl messze a megjelenés.

Eddig sem volt titok, hogy a Forza Horizon 4-hez hasonlóan a Forza Horizon 5 is több nagy bővítménnyel gazdagodik majd, hiszen a prémium kiadások vásárlói már előre befizethettek azokra. Egyelőre persze nem tudni, hogy miféle új helyszínekkel és milyen tartalmakkal érkeznek majd a DLC-k, az viszont egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az első ilyen csomag már javában úton van.

Az Xbox- és Microsoft-termékek egyik megbízhatóként számon tartott szivárogtatója arról számolt be, hogy a redmondiak az Xbox Insider Hubon tesztelni kezdtek egy "WOODSTOCK_DLC_FLIGHT" nevezetű programot. Mivel a Microsoft korábban is Woodstock kódnéven futtatta a Forza Horizon 5-öt, egészen valószínűnek tűnik, hogy a versenyjáték kiegészítőjéről van szó - annál is inkább, mivel lassan időszerűvé válik a csomag bejelentése.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...