Nightmare Party - a hazai multiplayer lövölde

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy lelkes olvasónk fejébe vette, hogy videojátékot szeretne fejleszteni, így egy ideje már egyszemélyes csapatként gőzerővel dolgozik saját projektjén, a Nightmare Partyn, ami egy multiplayer központú horrorlövölde lesz.

Mindig örömteli, amikor hazai fejlesztésű játékokról számolhatunk be, ráadásul ezúttal egy egyszemélyes, fejlesztés alatt álló játék kapcsán kaptunk levelet a Mad Raven Gamestől, vagyis Varga Balázstól.

A Nightmare Party egy Unreal Engine 5 hajtotta multiplayer központú shooter lesz, kőkemény horrorisztikus hangulattal. A játék lényege, hogy van egy ötfős csapat, akik csapdába esnek, és akiknek kooperatívan kell megoldaniuk különböző feladványokat és kihívásokat, hogy megtalálják a kulcsot a szabadulásukhoz. Közben pedig egy démon, illetve annak a csatlósai igyekeznek az életükre törni.

Ahogy említettük, a projektet teljesen egyedül viszi Balázs, vagyis egy emberként felel a kódolásért, az animációkért, a hangokért, de közben szeretne visszajelzéseket is gyűjteni, így nagyon hálás lenne, ha megosztanátok vele az ötleteiket, véleményeteket. A játék még erősen pre-alpha állapotnál tart, viszont a Steamen már fel is rakhatjátok a kívánságlistátokra, egyéb részletekért pedig a hivatalos oldalt érdemes meglátogatni, ahol a Discord- és a Reddit-elérhetőségét is megtaláljátok, és ahol közvetlenül is fel tudjátok venni a kapcsolatot az alkotóval.

4.
4.
crytek
"Lehet egyedül játszani, a nehézség skálázódik a játékosok számával. Általában egyedül tesztelem, szóval a nehézséget egy játékoshoz lövöm be, és utána skálázom több játékosra. Ha egyedül játszol, nem lesznek melletted botok, csak te. Lesz magyar felirat, egyelőre a többnyelvűség nem prioritás, de mire kijön early accessben, elérhető lesz majd a magyar nyelv is"
2.
2.
crytek
#1: Nem elírás...minden multiplayer dolognál kb ott van a leírásban
1.
1.
markoci555
van egy elírás "egyszermélyes"
sok sikert egyébként de nem vagyok oda az ilyesmiért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...