Forspoken - nem lesz egyszerű dolga Freynek

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 23.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer jóvoltából érkezett egy tartalmas Forspoken-bemutató, amiből megismerhetjük, hogy a játék hősnőjének, Freynek milyen ellenfelekkel kell majd megküzdenie. A videó végén pedig egy mini bossfight is helyet kapott.

A Luminous Productions és a Square Enix eredetileg május 24-re időzítette a Forspoken megjelenését, de Frey Holland elképesztően látványos kalandjára még egy picit várnunk kell majd, mert a kiadó nemrég bejelentette, hogy a PC-re és PlayStation 5-re készülő játék csak október 11-én érkezik.


5.
5.
Robilluma
Még csak hasonlót se nagyon lehetett látni eddig, ami a harcok és ellenfelek látványvilágát illeti. A varázslások és a közelharc is rohadtjóóóóók. És amikor kiválasztjuk a skillek közül mit is csináljunk, akkor a lassítások is fílingesek.
A sebzések számértékeit gyorsan ki kell majd kapcsolni :D
A pörgős dodge rendszer és a gyors mozgások miatt az irányítás azért néha káoszosba is átmegy, főleg ha fogalmunk nincs róla hogy a képernyőn éppen ki és mit varázsolt. Márpedig area attakok vannak rendesen. Igazi turmixgép érzés volt néha a gameplayt látva xD
Sztem szuper lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...