Tiny Tina's Wonderlands - befutott a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2022. március 25.
  • Videó
Link másolása
Kalandra fel, megjelent a Tiny Tina's Wonderlands! A Borderlands-sorozat furcsa, D&D-szerű szerepjátékos körítéssel megspékelt mellékága egy ütős trailerrel készült a premier napjára - csekkoljátok le!

Sárkányok és katakombák, lidércek és csontvázak, húszoldalú dobókockák és egy hibbant dungeon master, aki nem fél a TPK-től. A Gearbox csapata úgy döntött, hogy egy újabb Borderlands-epizód helyett inkább egy bizarr mellékággal lepi meg a looter-shooterek rajongóit, és mivel a játékukban Tiny Tina osztja a szabályokat, biztosak lehetünk benne, hogy a mágiával megfűszerezett kaland kellően eszement lesz.

A Tiny Tina's Wonderlands ma jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
xsbrx
#1: A hivatalos site FAQ szekciójából idézve: "Tiny Tina’s Wonderlands launches on March 25, 2022 on PC via the Epic Games Store exclusively at launch, and on other PC digital storefronts later in 2022."

Ha ugyanazt a trendet követik, mint a BL3-nál akkor valamikor szeptemberre vagy októberre lőhető be a Steam release 6 hónapos exkluzivitás után.
2.
2.
Bako
Egy steam változásokat figyelő weblap szerint valami módosítás március 31-re van időzítve, feltételezik, hogy az lesz a release date. Reméljük, mert az már kevesebb mint egy hét.
1.
1.
Fooxfire
Befuthatna a steam release date....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...