The Last Worker - tovább bővült a szinkronstáb

  • Írta: gorien
  • 2022. április 19.
  • Videó
Link másolása
A The Last Worker egy olyan világot mutat be, ahol a fogyasztói társadalom és a kapitalizmus elérte a csúcsát, az egyre növekvő igényeket pedig gigászi raktárok szolgálják ki. Mi az egyik ilyen utolsó emberi dolgozóját alakítjuk.

A Wolf & Wood és az Oiffy történetközpontú kalandjátékát, a The Last Workert tavaly láthattuk először a Wired Productions egyik bemutatójában, s a játék azóta is prominens képviselője a kiadó idei felhozatalának. A The Last Workerben az utolsó emberi munkás bőrébe bújunk egy végletekig automatizált gigaraktárban, ami a Jüngle tulajdona – amit természetesen véletlenül sem inspirált semmilyen valós cégóriás.

A játékot íróként A fehér király filmváltozatának rendezője, Jörg Tittel jegyzi, a vizualitását pedig Mike McMahon képregényes munkássága ihlette. A szinkronstábban találjuk David Hewlettet, Jason Isaacset és Ólafur Darri Ólafssont, a friss előzetes pedig újabb nevekről rántotta le a leplet: Zelda Williamst és Tommie Earl Jenkins hangját is hallhatjuk majd.

Az ígéretek szerint nagyon érzelmes történettel operáló The Last Worker még idén megérkezik PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation VR-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switchre, illetve Meta Quest 2-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...