Jane Foster is játszható lesz a Marvel's Avengersben

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 20.
  • Letöltés
Link másolása
Öt hónapja már annak, hogy a Crystal Dynamics elérhetővé tette a Marvel's Avengers Pókemberét, és így a játék legutóbbi nagy frissítését. A csapat most helyzetjelentett, és a terveik között Jane Foster is szerepel.

Pókembert hamarosan újabb játszható karakter követi a Marvel's Avengersben, a Crystal Dynamics bejelentette ugyanis, hogy a 2.5-ös frissítéssel Jane Foster is elérhetővé válik a játékban - természetesen nem civilben, hanem Thorként. 

Az időzítés nem véletlen, hiszen a napokban adták ki a július 7-én mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés első teaserét, a filmben pedig központi szerephez jut a hősnő. Ebből kiindulva - bár a fejlesztők még nem mondtak pontos dátumot - várhatóan nyáron érkezik a frissítés is. Az új karakterről egyébként annyit tudunk mindössze, hogy sokban hasonlít majd a játék jelenlegi Thorjára, de természetesen lesznek Jane-specifikus tulajdonságai is.

A csapat emellett megemlítette, hogy májusban érkezik a 2.4-es rajtszámot viselő csomag a fejlesztésükhöz, amely arra hivatott, hogy felrázza kicsit az ingame eseményeket. A srácok alapvető célja az, hogy az események többszöri újrajátszást követően is frissek maradjanak, ezért pedig a loot megkavarásával tennének.

A jövőben változatosabb jutalmat szórnak majd az események, miközben több esemény után kapunk majd játékbeli pénzt. Ezenkívül a metakihívások magasabb szintű lootot is adnak, és nem csak az éppen használt hősünkhöz szerezhetünk így felszereléseket, hanem a többi karakterünkhöz is - így azok is fejlődhetnek.

1.
1.
crytek
Remélem mielőbb ez is tiszteletét teszi a game passban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...