Ez gyors volt, meg is van a Nintendo Switch Sports első áldozata: egy tévé

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Emlékeztek még, amikor hetente érkeztek a hírek a Wii Sports-játékosok által lezúzott tévékről? A történelem ismétli önmagát, a Nintendo Switch Sports is elkezdte szedni az áldozatait.

Alig telt egy nap a Nintendo Switch Sports megjelenése után, egy streamernek élőben sikerült lezúznia a tévéjét teniszezés közben, miután kicsúszott a kezéből az egyik Joy-Con, és egyenesen a képernyőnek repült. A balesetet felvétel is megörökíti:

Úgy tűnik tehát, hogy a Nintendo Switch Sports is úgy szedi majd az áldozatait, mint annak idején a Wii Sports: akkor rendszeresen jelentek meg hasonló hírek még a mainstream médiában is, sőt idővel a Nintendo is belátta, hogy érdemes lenne tenni valamit a jó ügy érdekében. A cég ezért vastagabbra cserélte a Wii-kontroller csuklópántját, és egy gumitokot is kiadott hozzá arra az esetre, ha mégis megtörténne a baj.

A tanulság: ha a Nintendo Switch Sports vagy más mozgásérzékelős játék van terítéken nálatok, mindenképpen pattintsátok rá a Joy-Conokra a csuklópántokat!

4.
4.
GAMEROD
A tévékbe is tehetnének több anyagot. Főleg az olcsóbb kategóriás lcd, led tévék már akkor roppannak ha hozzájuk ér az ember. Más típusokat amik kijelzőjét rendes erős üveg védi, nem pedig műanyagfólia, még szándékosan se lehet könnyen betörni.
3.
3.
Viktor_The_Best
Miert nem huzta ra a kontroller madzagjat (vagy hogy hivjak azt) a csuklojara hogy ne repuljon el a kontroller??? Vagy nincs hozza?
2.
2.
Ooorky
#1: User error, még le is kell okézni indításkor, hogy felraktad a pántokat és úgy vannak ahogy a képen mutatják.
1.
1.
Daniel21
Lehet erősebben kellene fogni azt a nyamvatt kontrollert, és nem mikroszkópikus monitoron játszani, hogy ne 1 méter legyen az a kibebaxott távolság a megjelenítő és a játékos közt. Ilyenkor nem a tv/monitort sajnálom inkább, hanem hogy mekkora barom, hogyan is használja azt. Csak magára vethetnek az ilyenek. Ez van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...