F1 22 - irány Miami!

  • Írta: szlav
  • 2022. május 4.
  • Videó
Link másolása
Az idei Forma-1-es szezonban a napfény hazájába is ellátogathatunk. Az F1 22 legújabb kedvcsinálója egy lélegzetelállító kört tesz a Miami International Autodrome aszfaltján.

Nem lesz sok időnk arra, hogy a pálmafák alatt szürcsölgessük a koktélokat, ha éppen a háromszázat súrolva vesszük a kanyarokat a Miami International Autodrome pályáján. Az új szezon egy pompás új helyszínt is hozott magával, ahol tizenkilenc kanyar és három DRS-zóna vár arra, hogy kipréseljük belőlük az utolsó tizedmásodperceket is. Mindez valahogy így fest majd játék közben:

Ugye elcsíptétek a fenti előzetes utolsó képkockáit? Az F1 22-ben bemutatkozik az úgynevezett F1 Life, amely a pilóták mindennapi életébe enged némi betekintést - ennek részeként olyan promóciós versenyeken is részt vehetünk majd, amelyek során a Forma-1-es járgányunkat más luxusautókra cserélhetjük.

Az F1 22 július 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re - számítógépen ráadásul VR-támogatással!

1.
1.
Nothing
Részemről Miami lazán a világ legszebb városa, mint versenyhelyszín is tuti fantasztikus lesz. Ami kérdéses, az az Autodrome vonalvezetése, mert így videókban kicsit sòtlannak hat maga a pálya, de majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...