PSP-re is készülhetnek MMO-játékok a jövőben

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Dungeons & Dragons: Tactics című PSP-exkluzív szerepjáték producere, Lawrence Liberty szerint a kézikonzol is képes lenne MMO-játékok futtatására.
A Dungeons & Dragons: Tactics című PSP-exkluzív szerepjáték producere, Lawrence Liberty szerint a kézikonzol is képes lenne MMO-játékok futtatására.Larry elmondása szerint egy megfelelő méretű memóriakártya jelenlétében tökéletesen tudná futtatni a gép az MMO-játékokat, példaként pedig a PlayStation 2-n ismert EverQuest Online Adventures-t hozta fel: hiszen a gépből ki lehet hozni olyan teljesítményt mint a második generációs PlayStation-ből korábban, továbbá az online lehetőségek is adottak már. Az egyedüli ok amiért sokan nem mernek belevágni egy komolyabb online játék készítésébe a kézikonzolra: a játékosközönség ezen kategóriában minimális lenne a platformon egyelőre.
5.
5.
Bally King
WoW - ot PSP - re! Szerintem a billentyűzet hiánya itt nagy hátrány, ugyanis, míg bepötyögöd, hogy menjünk instázni, lemegy a nap.
4.
4.
Unrad
Pedig szerintem nem lenne rossz, sőt megdobná az egész feelinget.
3.
3.
StoryTeller
uhh bocsi az szeretett akart lenni... többet nem iszok ígérem XD
2.
2.
StoryTeller
ha a kocka játékosközösség belegondolna hogy ebben mekkora lehetőség van lehet meggondolná magát. pl nagymamánál is lehetne dédelgetni szerett karakterünket.... persze csak ha van wi-fi hálózat! xD
1.
1.
CULO
Ha kápes is lesz akkor beszerzek egyet az tuti a kényelem érdekében! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...