SGF 2022: Új előzetessel jelentkezett a Hollow Knight: Silksong

  • Írta: gorien
  • 2022. június 12.
  • Videó
Link másolása
Többévnyi elvonulás után újra megmutatta magát a Hollow Knight: Silksong. A 2017-es indie gyöngyszem folytatásában Hornettel indulunk kalandra egy veszedelmes, de gyönyörű világba.

A Team Cherry három éve leplezte le, hogy folytatást készít a Hollow Knightnak, azóta azonban szinte alig hallottunk a Silksongról. A játék rajongóinak megérte hát leülni az Xbox és a Bethesda közös műsora elé, abban ugyanis újra láthattuk a harcos hercegnő Hornetre váró kalandot. Egy vadonatúj királyság, 150 különböző ellenfél és a világot megrengető titkok várnak a játékosokra.

A Hollow Knight: Silksong PC-re, Nintendo Switchre és Xboxokra is meg fog jelenni, ráadásul már az első napon megtaláljuk a Game Passben is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Ganzer
Ja, csak dátumot nem kapott, meg a 2022-2023 játékok listáján sem szerepelt az xbox showcase-ben. :/ Komolyan, már sosem fog ez megjelenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...