Company of Heroes 3 - a rombolásról szól a legújabb fejlesztői napló

  • Írta: gorien
  • 2022. június 16.
  • Videó
Link másolása
Háború nincs pusztítás nélkül, és ez a Company of Heroes 3-ban sem lesz máshogy. A Relic a legújabb naplójában azt mutatja be, miféle rombolható környezetre számíthatunk, és azt hogyan használhatjuk előnyünkre.

A Relic Entertainment egy évvel ezelőtt lőtte el a jó hírt, hogy trilógiává bővül a Company of Heroes. A csapat érezhetően nem ül a babérjain, és azóta szorgalmasan jelentkezik fejlesztői videónaplókkal is: idén mélyebb bepillantást kaphattunk már a küldetések működésébe és az élethűségbe is. A legújabb videó a rombolhatóságról szól.

A valós idejű küzdelmek alatt ugyanis nemcsak az ellenséges katonákat lyuggathatjuk ki, hanem a házakat és a környezet más elemeit is. Az épületeket nem egyből robbantjuk fel, a becsapódás szöge és ereje is befolyásolja, hogy mennyire marad épen belőle – a fel nem döntött falakat pedig fedezéknek is használhatjuk. Akár jelentősen is átalakulhatnak a csataterek.

A Company of Heroes 3 PC-re érkezik, várhatóan még idén.

1.
1.
crytek
Remélem a THQ is lassan eljut oda hogy rájön a Codename Panzers-et is megvették és végre ahhoz is hozzányúl vagy valami remastered/remake vagy egy új rész formájában
Szeretjük a stratégiákat..Remélem az EA is csinál még felújítást a stratégiáiból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...