DLC-ben folytatódik a The Ascent története

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
Egy seregnyi rosszfiúval, szikrázó kardokkal és az évszázad rablásával folytatódik a The Ascent sztorija. A remek akció-szerepjáték DLC-jére nem is kell sokat várnunk.

Miután a Neon Giant fejlesztői tavasszal végre PlayStation-konzolokra is elhozták a The Ascentet, egyből átálltak a Cyber Heist DLC befejezésére. A kiegészítőcsomag ott folytatja a történetet, ahol az alapjáték véget ért (így az új sztoriszálat csak a stáblista lepörgése után érjük el), de az új helyszínek, fegyverek és a valódi közelharc bevezetése önmagukban is jó okot adnak a DLC beszerzésére.

A Cyber Heist DLC augusztus 18-án jelenik meg a játék összes platformján. A 10 eurót kóstáló DLC-t beszerezhetjük külön, vagy a The Ascent: Cyber Edition nevezetű új kiadásban. Ez a 45 eurós csomag az alapjáték mellett magába foglalja a Cyber Warrior, a Cyber Sec, illetve az új Cyber Heist kiegészítőt is.

5.
5.
crytek
#4: https://www.humblebundle.com/membership/august-2022

Steamtradesen vagy a steam group buys csoportban érdemes nézelődni ott külön is megveheted másoktól ha nem kell a többi game.
Én a csomagból csak ezt tartottam meg a többi annyira nem érdekelt,mert 2 eleve game passos azokat maxoltam is. Hot Wheels meg úgyis jön majd szintén passba ez 100%
3.
3.
Jarl Balgruuf
A kevesebb itt több lett volna, sok volt az üresjárat és a vége felé màr untam.
A Ruiner mindent jobban csinált a műfajban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...