Cyberpunk 2077 - a moddereknél is betalált az Edgerunners

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Cyberpunk: Edgerunnersnek hála új erőre kapott a Cyberpunk 2077, és úgy tűnik, a moddereknél is betalált a netflixes animesorozat.

Nem tettünk volna sok pénzt arra, hogy a Cyberpunk 2077-be épp a netflixes Cyberpunk: Edgerunners (illetve az azzal párhuzamosan érkező frissítés) lehel majd életet, pedig ez történt: mi is beszámoltunk arról, hogy a Steamen kifejezetten látványos számokat hoztak össze a felhasználók, a CD Projekt RED pedig arról jelentett a héten, hogy mostanában ismét napi egymillió játékos látogatja Night Cityt.

Az Edgerunners pedig nem csak a mezei rajongókat, hanem a moddereket is megihlette: a Cyberpunk 2077 Nexusmods-aloldalát ellepték az Edgerunners inspirálta kiegészítők, amelyekkel akár David vagy Lucy fizimiskáját is ráhúzhatjuk a karakterünkre, megszerezhetjük Rebecca pisztolyait, de a menüt is lecserélhetjük, sőt egy rádióállomást is kapunk az animesorozat zenéivel. Ezek persze csak apróságok, de ki tudja, hogy az új, moddolást segítő eszközöknek hála mit hoznak ki még a témából a fanatikusok?

5.
5.
RoboKáp
#4: Mi a bajod a grafikával? Minden egyes objektum/helyszín/járművek gyönyörűek benne. Vannak problémák a játékkal, de hogy nem a grafika az hétszentség. Az értékelések pedig többnyire a 2020 Decemberi állapotot tükrözik. Nem kellett volna megvenni akkor a megjelenés napján.
4.
4.
Rabit Wars
#3: Megnézve a világszíntű felhasználó értékeléseket elég középszerű mindneki szerint sok embernek "nics izlése" tuti itt lesz a gond igen. Nem az igénytelen felhasználói társadalommal mint amilyen ezek szerint te is vagy! :D
3.
3.
DamonSan
#2: Nincs ízlésed. Ilyen egyszerű erre a válasz.
2.
2.
Rabit Wars
Nem tudom ki, hogy van vele én anno megjelenés napján megvettem a játékot (Ps5-re) óriási csalódás volt minden téren…, most elővettem megint mondom meg lesem milyen a patch-kel.
Azt nem értem, h a bánatban lehet ilyen otvar grafikával 2022-ben játszani ki is kapcsoltam 10 perc után es törlés ez az egész játék úgy ahogy van szar. Fizika nulla benne látvány is valami gagyi feeling hiába lenne jó a story gusztustalan grafikai módban még mindig játszhatatlan vicc ez a játék. :D
1.
1.
Jarl Balgruuf
Pixiv-en is, főleg Rebeccàval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...