Csak jövő tavasszal jelenik meg a System Shock-remake

  • Írta: szlav
  • 2022. október 7.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig is csúszást csúszásra halmozott a System Shock remake-je, így a legfrissebb tényálláson már nehéz meglepődnünk. Úgy néz ki, legkorábban csak jövő tavasszal futhat be a legendás játék újrázása.

Nem semmi belegondolni, hogy Nightdive Studios közel hét évvel ezelőtt, 2015 őszén jelentette be, hogy készül a System Shock-remake. A legendás cyberpunk FPS teljeskörű újrázásának fejlesztése azonban híresen hányattatott volt, így évről évre tovább és tovább csúszott a megjelenés, ezzel sok türelmes rajongónak keserűséget okozva.

Az alig másfél hónappal ezelőtt levetített felvételek azonban okkal adtak reményt arra, hogy a Nightdive és a Prime Matter tartja a legutóbbi ígéretét, vagyis még idén boltokba kerülhet a játék, most azonban úgy tűnik, hogy legalább egy újabb csúszással még számolnunk kell.

Habár egyelőre sem a fejlesztőcsapat, sem a kiadó nem tett hivatalos nyilatkozatot, az több, mint beszédes, hogy tegnap este a Steamen lefrissült a játék profilja, mely után a megjelenési dátum már 2023 márciusát jelöli. A Steamen feltűnő adatok ritkán vezetnek félre bennünket, így gyakorlatilag készpénznek vehetjük, hogy idén már nem érkezik meg a PC-re és konzolokra is készülő játék - szorítsunk azért, hogy ez legyen az utolsó csúszás!

1.
1.
markoci555
kíváncsi lennék mekkora csapat dolgozik ezen, mert vagy túlvállalták magukat, és jóféle cuccot kapunk, vagy belustultak szép lassan a közösségi pénz elfogyása után... nincs kedvem visszakeresgélni, de több mint 1 éve, talán 2 is van, hogy kidobták szinte az egész első szintet videóban, onnantól kezdve felépítik a pályákat, ellenségeket meg ilyesmi, tehát azt gondolnám a nehezén, az alap mechanikákon túl vannak, még fizikai cucc is volt belerakva, mikor leesik az ellenség fejére valami
a játékipar kezd átmenni építőiparba, késik az egész, egy ember dolgozik a többi nézi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...