GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

A teljes műsort itt nézhetitek vissza, alább pedig soroljuk, hogy milyen játékokról esett szó az este folyamán.

The Gap

A The Gap egy sci-fi környezetbe ültetett thriller. A játékban Joshua Hayest alakítjuk, aki elvesztett mindent az életében, beleértve az emlékezetét. Különleges képessége, hogy a déjá vun keresztül párhuzamos valóságokat képes felfedezni, mely segítségével visszanyerheti az emlékeit, és megmentheti az életét. A The Gap PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra érkezik.

Aliens: Fireteam Elite - Pathogen

Az Aliens: Fireteam Elite ugyan nem lett a legjobb Alien-játék, de a készítők nem állnak le a támogatásával. A Pathogen nevet viselő DLC-jében még több xenomorph ellen küzdhetünk új pályákon, új fegyverekkel. A kiegészítő augusztus 30-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra.

Hypercharge: Unboxed

Új frissítés érkezett a Hypercharge: Unboxed játékhoz, melyben egyedül vagy többedmagunkkal vehetjük fel a harcot különböző játékok ellen a kedvenc akciófiguráinkkal. A játék már elérhető PC-re és Nintendo Switchre, hamarosan pedig PlayStationre és Xbox-konzolokra is megérkezik.

The Case of the Golden Idol

A The Case of the Golden Idol egy régivágású, retró hangulatot idéző nyomozós puzzle-játék, mely még idén megérkezik PC-re. A demója már tölthető Steamről, érdemes rá vetni egy pillantást, ha kedveljük a műfajt!

Snaccoon

A Snaccoonban egy mosómedvét alakítunk, és a legkülönfélébb módokon tudjuk majd felborítani a nyugodt város rendjét. Egyedi rajzolt grafikája és humoros tálalása bizonyára sokak szívébe beférkőzik majd. A játék Unreal Engine-t fog használni, és hamarosan érkezik a megszokott platformokra.

Tainted Grail: The Fall of Avalon

Az Awaken Realms Digital csapatának nyílt világú RPG-je erősen hasonlít a Skyrimre, ami nem egy rossz dolog. A sötét hangulatú világa és az ismerős játékmenet kitűnő táptalaj egy kiváló szerepjátékra. Az anyag még az idei év utolsó negyedében befut Steamre korai hozzáférésben.

Floodland

A Floodland a klímaváltozás fontosságára szeretné felhívni a játékosok figyelmét, és egy olyan posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek felélték a bolygó erőforrásait, és az óceánok elárasztották a nagyvárosokat. A Vile Monarch csapatának városmenedzselős játékában elölről kezdhetjük az emberiség fejlődését, és nekünk kell majd egyengetni az emberek életét ebben a kietlen és szomorú új világban. A Floodland november 15-én érkezik PC-re.

The Last Case of Benedict Fox

A Plot Twist csapatának ígéretes oldalnézetes metroidvaniája egy közel háromperces játékmenet-bemutató videót kapott, melyben a játék kreatív direktora vezeti körbe a rajongókat azokon a titkokon, amiket a történet tartogat a játékosok számára. A The Last Case of Benedict Fox 2023 tavaszán érkezik PC-re és Xbox-konzolokra.

A Little to the Left

Az A Little to the Left egy aranyos puzzle-játék, ahol különböző hétköznapi háztartási dolgokat kell egymás mellé pakolgatnunk a megfelelő sorrendben ahhoz, hogy túljussunk az elénk görgetett akadályokon. A játék november 8-án jelenik meg PC-re.

Ingyenes demók a Steamen

Nem kevesebb, mint kilenc játék demóját próbálhatjuk most ki ingyen a Steamen. Ezek sorban: Faerie Afterlight, egy aranyos metroidvania; MoonShine Inc., egy menedzsmentszimulátor; Gloomwood egy régivonalas horror-FPS; Wandering Village, egy aranyos városépítős játék; Power Chord, egy roguelite kártyajáték; NeverAwake, egy twin-stick shooter; The Fabulous Fear Machine, egy érdekes művészi világgal operáló stratégiai játék; Misc: A Tiny Tale, egy cuki 3D-platformer; Anno Mutationem, egy cyberpunk beat 'em up. Ezek mindegyikét megtaláljátok a Steamen, ha rákerestek a Future Games Show-ra a felületen.

Goat Simulator 3

Hosszabb gameplay bemutatón volt látható a Goat Simulator 3, mely tulajdonképpen ott folytatja, ahol az előd abbahagyta: könnyed, humoros káoszszimulátor, képtelenség leírni, amit a videóban láthatunk, inkább nézzétek meg ti is! A játék november 17-én érkezik PC-re és újgenerációs konzolokra.

The Chant

Már nem kell sokat várnunk a The Chant megjelenésére, ami egész pontosan november 3-án lesz esedékes. Addig is itt van egy közel egyperces játékmenet-videó, amiben a  kreatív rendező vezeti körbe a nézőket a játék klasszikus horrorokat idéző világában.

Ereban Shadow Legacy

A Baby Robot Games első játéka, az Ereban Shadow Legacy egy gyors külső nézetes akció-platformer játék sci-fi köntösben. A bejelentő videóját már láthattuk a Microsoft SGF-konferenciáján, most pedig egy közel háromperces gameplay videón tekinthetjük meg a játékot akció közben, miközben az egyik készítő mesél az alkotásról.

Wizardry: The Five Ordeals

Végre angol verzióban is elérhető a Wizardry: The Five Ordeals a Steamen, amely egy régivágású RPG. A műfaj kedvelői 29,99 dollárért vásárolhatják meg a játékot.

Soulstice

A Reply Game Studio alkotása, a Soulstice egy 3D-s hack & slash akciójáték lesz, melynek a demója már elérhető a Steamen, a teljes játék pedig szeptember 20-án érkezik PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra.

Afterimage

Az Afterimage egy gyönyörű, kézzel rajzolt oldalnézetes metroidvania az Aurogon Shanghai stúdiótól. A játék még idén télen érkezik PC-re, valamint PlayStation, Xbox és Nintendo Switch platformokra.

Deliver Us Mars

A Deliver Us the Moon folytatása, a Deliver Us Mars egy új sztorielőzetessel érkezett az idei Future Games Show-ra. Az ötletes sztoriközpontú puzzle-játék 2023. február 3-án érkezik PC-re, valamint PlayStation- és Xbox-konzolokra.

Phantom Hellcat

A Phantom Hellcat egy slasher-platformer az Ironbird Creations csapatától, az idei Future Games Show-n pedig bepillantást nyerhettünk a játékmenetébe. A Phantom Hellcat a közeljövőben jelenik meg PC-re, valamint PlayStation- és Xbox-konzolokra.

Edge of Sanity

Az Edge of Sanity egy Lovecraft-világot idéző, rajzolt horrorjáték. Túl sokat nem tudtunk meg a cinematic trailerből, mindenesetre ígéretesnek tűnik - Steamen már előrendelhető.

Hotel Architect

A Hotel Architectben álmaink szállodáját építhetjük fel és vezethetjük a mindennapok során. A Two Point-játékokat idéző körítés és a szerethető grafika bizonyára sokakat elvarázsol majd, a Pathos Interactive láthatóan a szívét is beleadja a projektbe. A játék már előrendelhető a Steamen.

The Last Worker

A The Last Worker egy disztópikus narratív kalandjáték érdekes puzzle-kihívásokkal és fejtörőkkel egy olyan világban, melyben a dolgozó emberek helyét robotok vették át. Még október 19-én megérkezik majd PC-re.

Bulwark: Falconeer Chronicles

A Bulwark: Falconeer Chronicles egy új városépítős játék a BAFTA-díjra jelölt Tomas Salától. A játék keveri az óceános környezetet a steampunk elemekkel, elég pofásan néz ki. Már a kívánságlistánkra helyezhetjük a Steamen.

Ones to Watch Montage

A Future Games Show-n számos egyéb indie cím is helyet kapott, melyek külön figyelmet érdemelnek. Ezekről nézhetünk most meg egy rövid montázst, nézzétek meg ti is, hátha találtok köztük valami gyöngyszemet!

The Great War: Western Front

A The Great War: Western Front egy történelmi stratégiai játék, ami kizárólag PC-re fog érkezni valamikor 2023-ban. A stúdió tagjai egykori Command & Conquer-fejlesztők, így mindenképp érdemes figyelemmel kísérni a projektet!

Backfirewall

A Naraven Games okostelefonban játszódó tragikomédiája még idén megjelenik PC-re, PlayStationre, Xboxra és Switchre, és a legjobb, hogy a demójára már le is csaphattok a Steamen!

Team 17 August Showcase

Ugye ti sem gondoltátok, hogy a Team 17 montázs nélkül hagy minket? Age of Darkness: Final Stand, The Knight Witch, Marauders, Bravery & Greed, Hokko Life, Sunday Gold, Thymesia és Ship of Fools egy csomagban.

SCP: Secret Files

Az SCP: Secret Files megjelenése már nincs messze, szeptember 13-án már neki is állhatunk kibogozni a sztori alapjául szolgáló megmagyarázhatatlan jelenség hátterét - legalábbis PC-n, a konzolosoknak 2023-ig várniuk kell a játékra.

Teslagrad 2

Bemutatkozott a közkedvelt Teslagrad folytatása, természetesen tömve jó sok elektromossággal. 2023 tavaszán jelenik meg PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Folytatódik a The Dark Pictures Anthology, és végre azt is megtudhattuk, hogy mikor érkezik a soron következő része, a The Devil in Me. Egész pontosan november 18-án csaphatunk bele az újabb kalandba, nézzünk is bele a másfél perces kedvcsinálójába!

EXP: War Trauma

Nem biztos, hogy nyugodtan alszunk majd az EXP: War Trauma előzetese után, de jó hír, hogy a játék megjelenése már nincs messze, és a demója is elérhető a Steamen!

Rooted

A Rooted egy Unreal Engine 5-tel hajtott túlélőjáték, amely egy posztapokaliptikus világban játszódik. Főleg biztonsági robotok jelentik majd a legnagyobb veszélyt ránk, és a már jól bevált mechanikák segítségével kell megvédenünk magunkat.

Hellsweeper VR

A Sairento VR alkotóinak legújabb játéka is bemutatkozott a Future Games Show során, és bizony nem fog finomkodni. A Meta Questre és a SteamVR-ra várhatjuk a megjelenését.

Stray Blade

A Stray Blade sem hiányozhatott a műsorból, a játékból egy gameplay előzetest láthattunk ezúttal, amely a harcot és a felfedezést is bemutatja nekünk. 2023-ban jön a cím PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Crossfire Legion

A Blackbird Interactive bejelentette az 1.3-as frissítés érkezését, amely új frakciót, egységeket és egy pályaszerkesztőt is ígér. Csekkoljátok a Steamen!

God of Rock

Bunyós ritmusjáték? A God of Rock bizony az lesz, és már télen lecsekkolhatjuk az összes jelentős platformon.

Lightyear Frontier

Először nézhettünk bele a Lightyear Frontier játékmenetébe, a készítők a farmolásba, a craftolásba és a felfedezésbe is betekintést engedtek. A játék PC-re és Xbox készül, jövő tavasszal debütál.

System Shock

Maradt néhány nagyágyú a Future Games Show végére, belenézhettünk a System Shock újrázásába is, amire már nem is kell sokat várnunk, ha minden jól megy. PC-re, PlayStationre és Xboxra készül.

Layers of Fears

A 2023 elején jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re a Layers of Fears, a Bloober pedig végre mozgásban közben is megmutatta nekünk a horrorjátékot.

Off the Grid Cinema - Part 1

Az utolsó anyagunk egy kisfilm első része, amely az Off the Grid világát mutatja be nekünk Neil Blomkamp tolmácsolásában. Maga a játék jövőre jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Robilluma
A Future Games Show mindig szuperjó szokott lenni. Profin levezénylik mindig, gyors, pörgős és természetesen telis tele gyöngyszemekkel. 5-6 játék mindig bekerül a noteszbe :DDD
A GK cikk is mindig remek, különszedve a bejelentéseket és pár sorral még infókat is csepegtetve!
2.
2.
TrishtanAG
Az Anno Mutationem egy icipicit azért több egy szimpla cyberpunk beat 'em up-nál.
1.
1.
crytek
Ennyi jóságot megint...:( Kár hogy időt nem lehet venni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...