Anno 1800 - érkezik a konzolos változat

  • Írta: szlav
  • 2022. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A viktoriánus kor műkedvelői örülhetnek, a Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy már készül az Anno 1800 újgenerációs konzolokra és Amazon Lunára szánt átirata.

Két és fél évvel ezelőtt jelent meg az Anno 1800, de ha konzolos portokról van szó, akkor sosincs túl késő! A jelenleg is rendszeresen frissülő városépítő stratégiai játék fejlesztője, a Ubisoft Blue Byte a legutóbbi frissítést taglalva egy izgalmas bejelentést tett: elárulták, hogy már javában készül az Anno 1800 Console Edition.

A hasonszőrű játékok konzolos átírása sosem teljesen egyszerű, már csak az eredetileg billentyűzetre és egérre szabott irányítás miatt sem, a fejlesztők azonban már mindent kigondoltak, egy jó ideje pedig lelkesen hegesztik az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szánt verziót. Ezzel párhuzamosan egy felhős, Amazon Lunára készülő kiadás is fejlesztés alatt áll.

A megjelenéshez pontos dátumot egyelőre nem kaptunk, az új generációs konzolok tulajdonosai azonban már regisztrálhatnak a korai technikai tesztekre. A portokkal kapcsolatos további hírekre és bejelentésekre legközelebb valamikor 2023 elején számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...