Ekkor érkezhet a Discord-integráció PlayStation 5-re

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
A régóta várt PlayStation 5-ös Discord-integráció egyre biztosabbnak tűnik, egy hiteles forrás alapján pedig azt is lehet tudni, mikor fog élesedni az alkalmazás.

Még júliusban vált elérhetővé a Discord Xbox-konzolokon, és alig pár napja érkeztek a szivárgások a szolgáltatás PlayStation 5-ös integrációjával kapcsolatban is. A twitteres szivárogtató, advaith néhány mobilos screenshotot tett közzé a Discord playstationös funkcióiról: kiderült, hogy a program magját adó voice chat kizárólag a Sony új generációs konzolján lesz elérhető, a PlayStation 4-felhasználóknak be kell érniük a jelenleg elérhető funkcionalitással, ami kimerül abban, hogy a discordos ismerőseink láthatják, épp milyen játékkal játszunk.

Most már a mindig jól tájékozott Tom Henderson azt is tudni véli, mikor élesedik a régóta várt integráció. Tudomása szerint a 7.00-s rendszerfrissítés részeként tervezi a Sony elindítani a Discord-integrációt PlayStation 5-ön, mely 2023. március 8-án esedékes. A 6.00-s rendszerszoftver szeptember 7-én vált elérhetővé, és habár a két főverzió között még be van tervezve egy 6.50-es frissítés is (ez 2023. január 19-én érkezik), az egész biztosan nem hozza még magával a Discordot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...