God of War: Chains of Olympus - maximális erővel

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A PSP-s God of War-on dolgozó Ready at Dawn bejelentette, hogy a PSP-ben rejlő - jelenleg elérhető - erőt maximálisan ki fogja használni a Chains of Olympus.
A PSP-s God of War-on dolgozó Ready at Dawn bejelentette, hogy a PSP-ben rejlő - jelenleg elérhető - erőt maximálisan ki fogja használni a Chains of Olympus.

Ugrás a galériához

Ez azt jelenti, hogy a legutóbbi (3.50-es) firmware frissítéssel elérhetővé vált 333Mhz-es CPU-teljesítményből fog gazdálkodni az új God of War. Érdekesség, hogy habár már rég elérhető a 266Mhz, az eddigi játékok csupán 222Mhz-en futottak: amit eddig láttunk a Chains of Olympusból, az úgyszintén. A készítők viszont megígérték, hogy a boltokba kerülésig úgy alakítják a játékot, hogy az kihasználja a 333Mhz-t, így nemcsak a grafikán, hanem a játékmeneten is akarnak még fejleszteni. Várjuk a végeredeményt!
5.
5.
t.roli
Hidd el, ez egy olyan gép, ahol ha a frekvenciát növelik, nagyobb a lehetősége a programozóknak, és szebb lesz a játék. Sokat számít egy kis masinába az a 70 is, és én nem a gamekapcson olvastam, h azért engedi a Sony gyorsítnai a konzolt, mert megoldották a frissitéssel azt, h nem merűljön le a psp hamarabb. Nagyon okos emberek aok a japánok, és nem szabad lenézni őket. Ahoz képest h 60 mittom én hány éve két atombombát kaptak a fejükre, plusz folyamatos földrengések és vulkánkitörések szigete és amerika is eláshatja magát a technikai fejletség terén... Nem beszéve a minőségről, akár elektronikus, vagy autó, v japán mágnesvasút stb... ui: sztem a Sony nem vergődik, csak hosszabb távra szervezkedik be megint, nem úgy mint a Microsoft.
4.
4.
pstomi
ennyit számi az a 70 MHZ?
3.
3.
fojesz
Nyilvánvalóan kitaláltak már valamit azóta, ha folyamatosan engedik el a korlátot. Vergődik mostanában a Sony a játékpiacon, de nem teljesen hülye. :)
2.
2.
tjames
szvsz a CPU frekvenciájának felhúzásától nagy grafikai javulás nem várható. A fps talán javítható. VISZONT amit itt a hír nem említ, hogy az akksik így jóval rövidebb idő alatt lemerülnek! Emiatt korlátozták uyanis anno a teljesítményt. Szóval valamit valamitért...ami szerintem nem biztos hogy arányban van.
1.
1.
huszti
ez csak természetes! ha már god of war :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...