Hétvégén ingyen multizhatnak a PlayStation-tulajok

Link másolása
Jó hírrel szolgált a Sony azoknak a PlayStation-felhasználóknak, akik nem rendelkeznek aktív PlayStation Plus előfizetéssel. Ezen a hétvégén ugyanis ingyenesen lehet igénybe venni minden játék multiplayer részét.

Jó hírrel szolgált a Sony a hivatalos PlayStation Twitter csatornán: december 10. és 11. között ugyanis PlayStation Plus előfizetés nélkül is igénybe vehetjük bármely játék multiplayer módját mind PlayStation 4-en, mind pedig PlayStation 5-ön. Mint köztudott, PlayStation Plus előfizetés nélkül kizárólag a free-to-play játékokban multizhatunk kedvünkre.

Egyelőre még nem jelentettek be olyan játékot, mely szintén ezen a hétvégén tartana ingyenes próbalehetőséget, mindazonáltal ez egy kiváló alkalom lesz arra, hogy kipróbálhassuk a már meglévő játékaink multiplayer módját. Fontos megjegyezni, hogy a hétvégén kizárólag a multiplayer lesz ingyenes, nem kapunk hozzáférést a PlayStation Plus Essential/Extra/Premium egyéb szolgáltatásaihoz, mint például a felhőmentés, vagy épp a játékkatalógus.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...