Hivatalos: Készül a Death Stranding-film

  • Írta: szlav
  • 2022. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha egy videojáték megérdemli, hogy mozis adaptáció készüljön belőle, akkor az a Death Stranding. Hideo Kojima a Hammerstone Studios csapatával közreműködve készíthei el a játék filmváltozatát.

Ezt is megéltük: mozivászonra kerül Hideo Kojima őrült remekműve, a Death Stranding. A Deadline értesülései szerint a japán játékrendező Alex Lebovici stúdiójával, a Hammerstone Studiosszal kötött egyességet. A kanadai filmgyár állja majd a mozi költségeit, a kreatív irányadás azonban a Kojima Productions tavaly nyitott filmrészlegénél marad. Habár sem forgatókönyvírók, sem rendező nem lett egyelőre megnevezve, annyit már elkönyvelhetünk, hogy Hideo Kojima vezető producerként bábáskodik majd a film felett.

"Nem is lehetnék izgatottabb a Hammerstone Studiosszal való partnerségünk miatt! Ez egy igazi sorsdöntő pillanat a franchise számára, én pedig alig várom már, hogy közösen mozivászonra vihessük a Death Strandinget." - nyilatkozta Hideo Kojima.

Habár a Death Stranding videojátékos formában is elképesztően filmszerű volt, a Deadline riportja szerint az újonnan bejelentett produkció egy teljesen eltérő történetet mesél majd el. A világ ugyan közös lesz, de a filmben más elemek, új karaktereket és eddig sosem látott események kerülnek az előtérbe, így egyelőre abban sem lehetünk biztosak, hogy Norman Reedus, Léa Seydoux, és a játék további sztárszínészei is szerepet vállalnak majd.

6.
6.
crytek
#5: Nem toltam még, de mivel sokan írják elhiszem. De elolvastam a game tartalmát miről is szól és abból simán érthető.
5.
5.
KopyAti
#4: Azért azt tegyük hozzá, hogy a kritikusok, valamint szerintem még Kojima szerint is elég bonyolult a sztori.
4.
4.
crytek
#2: Aki eddig nem volt képes (ha végigjátszotta de nem értette esetleg) a neten fellelhető magyarázatot elolvasni akkor nem is akarta/akarja megérteni.
3.
3.
Nothing
Ja, gondolom a 25 éve bejelentett Metal Gear filmmel egyidőben mutatják majd be...XD
2.
2.
KopyAti
Na, akkor legalább a moziban sem fogja érteni sok ember.
1.
1.
JohnSpartan
Több èrtelme van egy filmet csinálni belőle mint játèkot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...