Így támad fel a Star Wars: Dark Forces 2022-ben

  • Írta: pandaril
  • 2022. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A klasszikus játék motorját egy lelkes modder építette újjá és tette ingyenesen elérhetővé.

A klasszikus FPS-t egy luciusDXL nevű rajongó és modder az eredeti játék Jedi Engine-e alapján újradolgozta, és újraépítette a motort. A "The Force Engine" nevet viselő projekt éveken át készült, de nem csak a 16:9-es képarány került bele.

Nagy képernyőfelbontás, modern mentési rendszer, teljes egértámogatás, rendes célkereszt és modtámogatás - ezek mind belekerültek a most megjelent 1.0-ás verzióba. Azonban a kozmetikai és életkönnyítő módosításokon kívül még Boba Fett AI-ján is módosított a készítő. Azonban ezek az újítások egytől egyik kikapcsolhatók, amennyiben szeretnénk az eredeti, 1995-ös játékkal játszani.

Az engine innen tölthető le, azonban szükség van rá az eredeti játékra is, ami GOG-on és Steamen is elérhető.

Fontos kiemelni, hogy ez a projekt egy engine projekt, nem egy játék remake-je. Ez azt jelenti, hogy azok a játékok, amelyek szintén a Jedi Engine-t használták, hasonlóképp modernizálhatók lesznek a The Force Engine-nel, például a western témájú Outlaws is.

2.
2.
Limpi
Ez nagyon király, nekem a kedvenc PC-s játékom volt! :)
1.
1.
markoci555
azt hittem valaki megint csinált ilyen nagy felbontású csillogó villogó tükröződő hányingerkeltő cuccot... jó látni, hogy azért van még aki tudja minek van értelme, meg mi az igazi nem zéró kreatív munka a régi játékokkal...
olyan rég játszottam, hogy 1-2 cutscene-re már nem is emlékszem, ha előveszem legközelebb, nehogy elfelejtsem ezt az engine-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...