A The Evil Within 2 az első az Amazon januári Prime-listáján

Link másolása
Az Amazon bejelentette a Prime-tagok számára az idén januárban ingyenesen elérhető játékokat.

Az Amazon Prime előfizetői januárban hat videójátékot szerezhetnek be ingyenesen, kezdve a The Evil Within 2 című horrorjátékkal. A Resident Evil alkotójától, Shinji Mikamitól származó folytatásban a főhős, Sebastian Castellanos nyomozó küldetése, hogy megmentse a lányát. Bár nem mai a játék, így is lebilincselő lehet az új játékosoknak.

A Faraway 2, a Breathedge, a Beat Cop, a Lawn Mowing Simulator és a Chicken Police - Paint it RED! is szerepel a listán, így kijelenthetjük, hogy az előfizetők nem fognak unatkozni. 

Január folyamán azonban nem csupán videójátékokat hoz ingyenesen a Prime, hanem új játékbeli itemek és in-game loot bővítések is elérhetőek lesznek az előfizetőknek az Apex Legends, a Madden NFL 23, a Paladins és a League of Legends: Wild Rift játékokhoz.

2.
2.
Doomsayer
Nem jó úton halad a Tango...

Az Evil Within egy jól induló túlélőhorror volt, de túltolták a végére az akciót. (de azért jó game)
Az Evil Within 2 egy jól induló akciójáték volt, de túltolták az elején open world-öt. (de azért jó game)
A Ghostwire Tokyo meg egy elrettentő példa, hogy milyennek nem szabad semmiképp lenni egy (ow) játéknak, mert kipróbálván mindenki visszasírja a csőjátékokat.
(és azért emellett egyáltalán nem jó a game)

Következőnek mit csinálnak, egy open world-öt játék nélkül? Bár ha így folytatják, legközelebb rátérhetnek a kártyajátékokra is. Egy open world kártyajáték battle royale roguelike...?

Szóval jót tenne nekik ha gondolkodnának, vagyis azok, akik nekik az utasításokat adják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...