Madden NFL 23 - rengeteg játékos mentése veszhetett el

  • Írta: szlav
  • 2023. január 5.
  • Hír
Link másolása
Jó eséllyel pórul jártak azok a játékosok, akik az ünnepek között a Madden 23-ban hajították a labdát. Egy komoly hálózati hiba miatt játékosok százezrei veszíthették el a mentéseiket.

Az ünnepek között egy olyan kellemetlen hálózati rendszerhiba csúszott be a Madden NFL 23 szerverein, amelyből úgy tűnik, nem is fog sértetlenük kilábalni a játék. Történt ugyanis, hogy december 28-29. között a Madden Franchise-módjainak a szerverei egy váratlan adatmentési hiba folytán fennakadtak, akik pedig ez idő alatt próbáltak játszani a sportjátékkal, mind egy-egy korrupt mentéssel lettek gazdagabbak.

Mivel a Franchise-módok mentéseit az EA a saját szerverein tárolja, a fájlok sérülése pedig az ő oldalukon történt, az így elveszett mentések java végleg úszik a levesbe. Habár a stúdió szakértői jelenleg is azon dolgoznak, hogy visszaállítsák a játékosok profiljait, a becsléseik szerint az incidenskor aktív játékosok mintegy 60 százaléka végleg elveszíthette a legutóbbi mentését, vagy akár a teljes profilját.

Az egészben az igazán arcpirító az, hogy nem ez az első eset, hogy az Electronic Arts egy hasonló problémába futott a Madden-szériával. Elég csak az egyel korábbi, felvonáshoz, a Madden NFL 22-höz visszakanyarodnunk, melynek a megjelenésekor számos játékos veszítette el az online tárolt játékállásait és eredményeit.

1.
1.
Nothing
Now that must be really madden-ing...

(sorry)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...