Újabb előzetesen a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Paramount Pictures gondozásában készülő Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves egy újabb előzetessel teszi tiszteletét a rajongók előtt. Humorból most sem szenvedünk hiányt!

A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, a világ kedvenc táblás szerepjátékának könnyed, Chris Pine főszereplésével készült filmadaptációja pár hónap múlva - egészen pontosan március 30-án - a mozikba kerül. A Paramount sem tétlenkedik, egy újabb előzetessel hívja fel a figyelmet a készülő kalandfilmre. 

Abban egészen biztosak lehetünk, hogy a humorból és a nevettető pillanatokból nem lesz hiány. Ami azonban még inkább a készítőket dicséri, hogy igyekeznek megragadni az eredeti játék klasszikus hangulatát. Reméljük, hogy a filmet nézve nosztalgikus érzés fogja majd el a régi játékosokat! 

Ne feledjétek! A film bemutatójára 2023. március 30-án kerül sor. 

4.
4.
BrockSamson
#3: Az igazat megvallva, az utobbi idoben a D&D kiadoja, a Wizards of the Coast (es mogotte a Hasbro) teljes erovel rakapcsolt a corporate mentalitasra, es ezzel most valoban szetver egy hosszu ideje epulo szerepjatekos kozosseget, igy nem mondanam, hogy alaptalan a felhaborodas. Mindezek mellett az asztali szerepjatekos meg az utobbi idok fellenduleset figyelembe veve is egy aranylag kis kozosseg, igy lehet nem sok hatasa lesz a dolognak.
3.
3.
adamsfamily
#2: Ha jó a film,akkor szerintem az emberek leszarják.Nem is hallottam arról a balhéról.
Szerintem ez a cancel a legtöbb esetben csak üres rinyálás egy hangos kisebbségtől.
A Woman King-nél például valóban működött a bojkott,de ott szerintem az játszott rá,hogy történelem hamisítást végeztek az alkotók(és mellé még szar is volt a film).
2.
2.
BrockSamson
Kivancsi vagyok mennyire lehet majd erezni a beveteleken a jelenlegi OGL balhe hatasait; sokan fogadkoznak, hogy bojkottaljak a filmet.
1.
1.
Shao Kahn
Tudom, pár százszor mondtam már, de csakazértis megismétlem: ne cancellezzék! Folytassák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...