Így működik a Minecraft Legends PVP-módja

  • Írta: szlav
  • 2023. január 25.
  • Videó
Link másolása
A Minecraft legújabb spin-off játékával indult a Developer_Direct adása. A Minecraft Legends sztoriközpontú kampánya mellett egy izgalmas PVP-mód is vár majd bennünket.

Egy kiadós Minecraft Legends-bemutatóval indult a Microsoft & Bethesda Developer_Direct adása. Azt eddig is tudtuk, hogy stratégiai-akciójáték egy izgalmas egyjátékos kampánnyal várja majd azokat, akik más szemszögből is szívesen kalandoznának a Minecraft világában, most azonban az is kiderült, hogy a Minecraft Legends egy elég masszívnak ígérkező, 4v4-es felállásban játszható PVP-módot is kap.

 

A játékmódban mindkét csapat célja az lesz, hogy megvédjék a saját erődjüket a disznóemberek és az ellenséges csapat ostromától, majd leigázzák a vetélytársaikat. A csapattagoknak érdemes lehet felosztani a különféle tennivalókat (nyersanyagok begyűjtése, építkezés, felfedezés, csatázás), hiszen minden erőforrás, beleértve az egységeink irányítását is, közös.

További jó hír, hogy nem is kell már sokat várnunk a Mojang és a Blackbird Interactive játékára. A Minecraft Legends április 18-án érkezik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és természetesen már a megjelenése napján csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...