A Ori-sorozat alkotóinak következő játéka a stúdió Zeldája lesz

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 6.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők elképzelései szerint az új játék úgy fog hasonulni a Zeldához, ahogy az Ori-sorozat a Mario-franchise-hoz.

Thomas Mahler Twitteren osztotta meg gondolatait a készülő új játékról, ami alatt aztán egy instant Q&A szekció nyílt. A Ori-franchise kapcsán számos felhasználó számolt be a játékokhoz kötődő élményeiről, ennek okán pedig várják már az új címet, ami mint kiderült, 2015 készül a Moon Studiosnál.

A játékról sejtelmesen csak annyit tudni, hogy ha az Ori-játékok voltak a fejlesztőstúdió Mariója, akkor ez az új cím lesz a Zeldájuk. Pontosabbat sajnos nem árult el Mahler, viszont a Twitter-szál alapján az biztos, hogy egy ARPG lesz az új játék, és biztosan meg fog jelenni Playstationre is, mivel a kiadói munkákat a Private Division fogja ellátni. A kiadóval való egyeztetés során a Zelda mellett a Diablót és a Dark Soulst is megjelölték ihletforrásként, azonban szeretnének ezeken a címeken túllépni, és a játékot nagy elődöktől függetlenné tenni.

2.
2.
DragonBleacPiece
#1: oldalnézetes mindkettő és ugrálsz benne..a mostani játék meg fél open world lesz és akció rpg
1.
1.
Csoki80
"A fejlesztők elképzelései szerint az új játék úgy fog hasonulni a Zeldához, ahogy az Ori-sorozat a Mario-franchise-hoz." Szóval sehogy nem fog hasonulni :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...