Ray tracing modot kapott a Half-Life

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az idén 25 éves játék modját az készítette, aki hasonló frissítést alkotott az eredeti Doom és a Serious Sam első részére is. A mod ingyenes letölthető, de feltétele az alapjáték steames verziója

A ray tracing képességeinek, lehetőségeinek bemutatására olykor nem a legújabb AAA játék a legjobb példa, hisz azok enélkül is pofásan néznek ki. Olykor-olykor egy elhivatott modder-rajongó munkájára és egy klasszikus, sok generációval ezelőtti játékra van szükségünk, hogy megfelelően értékelni tudjuk a dinamikus fény-árnyék effekteket.

A modder sultim-t (Sultim Tsyrendashiev) már letett az asztalra egy Doom és egy Serious Sam ray tracing modot, és mától elérhető a Half-Life-hoz is a mod a Github felületéről. A letöltés ingyenes, azonban szükséges hozzá az eredeti játék Steam-verziója. Ha ezek megvannak, akkor csak a telepítési útmutatót kell követni, és már élvezhetjük is a felújított játékot. Mert valójában hiába csak egy grafikai mod, sokkal inkább érződik egy ray tracing központú remasterelésnek.

Bár a játék továbbra sem tagadhatja le a korát, a kockás textúrák továbbra is jelen vannak, ennek ellenére a bevilágításnak hála olyan hangulat árad a trailerből, ami még magasabb piedesztálra emeli a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...