WCG 2007 - légy te a tuningbajnok!

  • Írta: Daks
  • 2007. július 6.
  • Hír
Link másolása
A WCG bajnokság keretein belül először indul a modding verseny, mely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál rá, hogy bemutassa egyedi külsejű számítógépét.
A WCG bajnokság keretein belül először indul a modding verseny, mely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál rá, hogy bemutassa egyedi külsejű számítógépét.

Hivatalos közlemény: "A World Cyber Games versenysorozatának szervezője, az IDG Hungary Kft. és a főtámogató Samsung Electronics Magyar Zrt. idén számos újdonsággal fogja színesíteni a hazai versenysorozatot. A WCG játékbajnokság keretein belül először indul el Flash Point Modding verseny powered by Computermode, amely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál arra, hogy bemutassa Magyarország legegyedibb, legmegdöbbentőbb és leglátványosabb külsejű számítógépét.

A tuningbajnokságra a modding@pcworld.hu e-mail címen lehet jelentkezni, míg a http://modding.pcworld.hu oldalon minden információ megtalálható a versenyről. A tíz legjobb gépet 2007. szeptember 2-án állítják ki a Jövő Házában megtartott World Cyber Games döntőjén. A legkreatívabb tuning PC-k elkészítője a hírnéven kívül a tápegységek Mercedesével, egy Be Quiet Dark Power Pro 600W-val is gazdagabb lesz.

A június 23-án megtartott WCG Lan kvalifikáció legjobbjai is megszülettek. Az Ace[F2F] (StarCraft) és WotB|Gabu (FIFA07) jutott tovább a World Cyber Games magyarországi döntőjébe. Július 7-én, szombaton Warcraft 3:The Frozen Throne Lan kvalifikációra kerül sor szintén a PGCC-ben, ahonnan az első helyezett jut majd tovább.

A WCG versenysorozatát kísérő World Cyber Girls szépségversenyre továbbra is lehet jelentkezni. Egyre több vállalkozó szellemű hölgy tölti fel fotóját a www.worldcybergirls.com weboldalra, ezzel pályázva a szépségverseny díjaira. Összdíjazás: 1 millió forint.

A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet, és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG-döntőre a Jövő Házában. Itt a döntőre meghívott sztárzsűri szavazatai alapján kerül kiválasztásra a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.

A World Cyber Girls 2007 célja, hogy megkeressük és bemutassuk a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.

Az idei World Cyber Gamesről

Idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok július elejétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezőket Budapesten a Mammutban található Pro Gamers Cyber Caféban rendezik meg. A játékosok négy játékból indulhatnak el a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).

A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobb csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

A World Cyber Games a Samsung Electronics támogatásával 2001 óta ad lehetőséget a multiplayer játékok világában jártas gamereknek, hogy összemérjék gyorsaságukat, stratégiai, és helyzetfelismerő képességüket.

Az évente megrendezett World Cyber Gamesnek köszönhetően a játékosok hazáját külföldön is megismerik, így a hazai versenyzők is elismerést szerezhetnek Magyarországnak, még a távol-keleti országokban is. Az IDG Hungary Kft. és a Samsung célja, hogy egy olyan közösség alakuljon ki a multiplayer játékosok körében, amelynek keretein belül egy új, „egészségesebb” cyber-nemzedék képviselteti magát.

A selejtezők időpontjai
06. 23. – FIFA 07 1v1, StarCraft: Brood War 1v1 – Lezajlott
07. 07. – WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07. 14. – StarCraft: Brood War 1v1, FIFA 07 1v1
07. 21. – Project Gotham Racing 3, WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07. 28. – Project Gotham Racing 3"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...