Próbáld ki ingyenesen a Battlefield 2042-t a Steamen!

Link másolása
A Battlefield 2042 ingyenes próbaverziója már elérhető a Steam oldalán, az akció egészen március 16-ig várja a lelkes játékosokat!

A DICE és az Electronic Arts közös munkájának gyümölcse, a Battlefield 2042 a mai naptól ingyenesen elérhető a Steam oldalán. A játék negyedik évada, az Eleventh Hour, nemrégiben debütált, ezért a figyelmes rajongók most azt is kipróbálhatják teljesen díjmentesen. Az Eleventh Hour ugyanis új tartalmakat is hozott a játékba, többek között eddig még nem használt fegyvereket, járműveket és egy felfedezetlen hadszínteret is. 

A kecsegtető új tartalom ellenére, aki megteheti inkább próbálja ki most ingyen a videójátékot. Mert ha bejön, akkor a Steamen jelenleg 70%-al olcsóbban tudják megvásárolni a PC-t használó játékosok! Így 59,99 euró helyett most csak 17,99 eurót, azaz körülbelül 7000 forintot kell a pénztárnál hagyniuk! 

Ne feledjétek, az ingyenes Battlefield 2042 próbajáték és a 70%-os akció 2023. március 16-ig tart a Steamen! 

4.
4.
Grabowsky30+
Annyira nem szar ez a játék már (nyilván annak aki szereti a BF sorozatot), sokat javítottak rajta, csak nem játszik vele senki. Pár hete jött az új patch, na mondom rápillantok! Sajnos az nem változott, hogy nem jön össze egy játékra való ember, 64ből 50 bot a meccseken. Botok ellen meg multizni az olyan béna. Szóval ennek a játéknak már befellegzett, annyira rossz a megítélése, hogy teljesen mindegy mit csinálnak már vele a kutya nem kíváncsi rá. A következő BF-et mondjuk nem beta verzióban kéne kiadni 70euróért és akkor lehet, hogy működne.
3.
3.
crytek
Ps plushoz hozzáadtam mert tesom kisfiát majd hátha érdekli, de én bottal se
2.
2.
markoci555
ha örökre ingyen, talán tennék próbát, de egy gyorsan kihaló, single kampány nélküli játékért egy eurót sem szeretnék adni, akármennyire is sikerült kigyomlálni a bugokat
1.
1.
Viktor_The_Best
Kössz nem. Ingyen se akarom kipróbálni ezt a szart! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...