Ezt tudja a The Last of Us: Part I PC-s verziója

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Már a nyakunkon van a The Last of Us: Part I megjelenése PC-n, a Naughty Dog pedig ismertette, hogy milyen extra funkciókra számíthatnak a számítógépes változat tulajdonosai.

Akik csúcskategóriás géppel rendelkeznek, korlátlan framerate-nek örülhetnek, de ha kicsit szerényebb a konfigunk, akkor az AMD-féle FSR 2 és az Nvidia DLSS-támogatása segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a videokártyánkból.

Ha kihívást keresel, akkor permadeath és a speedrun módokkal bizonyára jó pár óráig szórakozhatsz. Az előbbiben - ahogy a neve is mutatja -, azonnali halálhoz vezet egy rossz mozdulat, ami oda vezet, hogy elölről kezdhetjük az egész játékot, vagy csak az aktuális fejezetet. A speedrunnerek számára az új módban a lehető leggyorsabban kell végigvinnünk a történetet, ám ehhez minden segítséget megkapunk.

A The Last of Us: Part I március 28-án jelenik meg Steamen és az Epic Games Store-on keresztül. A gépigényt erre találod.

3.
3.
Goofey84
Azért nagyon szépen feljavították. Pc-t nem akarok fejleszteni már és most series x-em van, de előbb utóbb veszek egy ps5-öt is és újra fogom játszani ezt a remekművet. (ps3 játszottam már vele)
2.
2.
delphijos
#1: Nehéz megmondani. Persze tudom hogy van az a réteg aki sose venne konzolt, de ez egy ps3 game, már megért egy remastert, aki annyira akart játszani vele, csak meg tudta volna oldani…. De lehet hogy tévedek.
1.
1.
crytek
Vajon ez is "leszerepel" majd eladásilag?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...