Felbukkantak a cheaterek a Counter-Strike 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Elkezdtek beszivárogni a hackerek a Counter-Strike 2 bétatesztjébe, de a Valve sem ül a babérjain állítólag, új anticheat-rendszerrel készül a premierre. Addig viszont maradnak a csalók.

Alig pár napja indul a Counter-Strike 2 limitált bétatesztje, de a játékosok már összefutottak csalókkal a meccsek során, a Valve szigorú korlátozásai ellenére is. A tesztidőszak arra jó, hogy a stúdió visszajelzést kapjon a nyárra datált teljes verzió megjelenése előtt, ám ez nem zavarja a hackereket.

Egy profi játékos, név szerint jasonR már összefutott az első csalóval, ám ez egyik népszerű, csalásokkal foglalkozó cég is bemutatott egy wallhack és aimbot videót a Counter-Strike 2-ben, tehát az árusításra szánt cheatek már fel is tűntek bizonyos oldalakon.

A Valve mindenesetre ellencsapásra készül, adatbányászok kinyomozták, hogy egy olyan rendszerrel készül a fejlesztő, ami törli a meccset, ha csalót találnak a játékban. Ennek neve VAC Live és nagyon hasonlít a Valorantban látható rendszerhez.

5.
5.
Extol
KB ezért hagytam abba a multit
4.
4.
SgtEversmann
Talán nem ingyen kellene adni, és akkor jobban értékelné mindenki a saját fiókját.
2.
2.
Neo1989
"a Counter-Strike 2-ben, tehát az árusításra szánt cheatek már fel is tűntek bizonyos oldalakon"
LOL :) Ez soha nem fog véget érni.
1.
1.
markoci555
milyen jó ez a béta kiválasztó program, hogy random józskagyereket párszáz órával beveszik, meg még a csalókat se sikerül kiszűrni, közben a veteránok alig várják a meghívót
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...