Megjelent a Resident Evil 4 új DLC-je

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
Az ingyenes DLC mindhárom célplatformon elérhető. Aki szerette a The Mercenaries játékmódot a régi játékokban, az valószínűleg most sem fog csalódni.

Az ingyenes DLC formájában érkező The Mercenaries mód hasonló az alapjátékéhoz: egyszerre lesz ismerős, mégis új, az eredetitől elkülönülő élmény. Aki játszott az eredeti játékokban ezzel a móddal, annak inkább a remake nyújtotta új játékmeneti elemek és megoldások miatt lesz érdemes tenni egy próbát. Akinek kimaradt esetleg ez a játékmód, annak pedig remek alkalom lesz kipróbálnia magát ebben az időre menő, hordamódos kihívásban, ahol a leölt ellenfelek után pontokat kapva kell túlélnünk, és persze minél jobb eredményt elérnünk.

Az egyik legnagyobb újítás a Mayhem Mode, amikor is karakterünk speciális képességét használhatjuk, ezzel akár megfordíthatjuk egy összecsapás végkimenetelét is. A DLC elérhető a PlayStation Store-ban, a Microsoft Store-an és Steamen is.

1.
1.
Nothing
Pörgős, látványos, szórakoztató - ahogy egy Mercenaries (Raid) módnak lennie kell.
Az egyetlen bajom vele, hogy a jelentősen felgyorsult tempó miatt időnként már-már zavarbaejtően kaotikus tud lenni - bár valahol ez is kötelező elem ebben a játékmódban. Ja, és végre Luis is játszható karakter (az eredetiben hanyagolták). :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...