Launch traileren a Horizon: Forbidden West - Burning Shores

Link másolása
A Sony Interactive Entertainment és a Guerrilla Games gyönyörű videójátékához hamarosan debütál a Burning Shores című DLC: itt a legújabb előzetes!

A Horizon: Forbidden West DLC-je, a Burning Shores hamarosan, április 19-én jelenik meg, ezért ma megkapta a megjelenés előtti utolsó előzetesét. A látványos launch trailer nem hosszú, sajnos csak egy percen keresztül gyönyörködhetünk a csodálatos világban, amit a fejlesztők teremtettek. A videójáték már előrendelhető, azonban a kipróbálásához először végig kell játszani a Forbidden West eredeti történetét. 

Kukkantsatok bele, még egyszer utoljára! 

A Horizon: Forbidden West - Burning Shores letölthető bővítménye 2023. április 19-én jelenik meg PlayStation 5 konzolokra.

2.
2.
nemrobotvagyok
#1: Pedig lehet, így elnézve mindketten elég szépek a meghitt pillanatokhoz.Talán erre utal a Burning Shores elnevezés.Azt meg mi sem várhatjuk, hogy rendes férjes asszonyok lesznek.Hacsak nem is-is
1.
1.
Rókalesőcipő
Várom szeretettel a Complete Editiont Steamre, a Zero Dawn megvan és imádtam. De ugye nem lesz a két leányzó szerelmes 1másba?! Ugye nem akarnak Aloy-ból is leszbit csinálni?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...