Megérkezett a májusi Xbox-frissítés

Link másolása
Az e havi frissítés inkább életminőséget javító apróságokat tartalmaz, azonban a tölthető és beépített akkus kontrollerek üzemidejét is javítani fogja, érinti a játékok szűrését és az új barátok megtalálását.

A hivatalos oldalon megjelent bejelentés alapján a már elérhető frissítés olyan új funkciókat hoz majd el, mint például a gamertagek megjelenítése a konzolhoz kapcsolt Discord-fiók esetén. Így a Discord-ismerőseinket még könnyebben tudjuk hozzáadni majd az Xbox-barátaink listájához.

A másik újítás, hogy a boltban immár kereshetünk és szűrhetünk ár, előfizetés, támogatott nyelv és kisegítő opciók szerint is. Ami talán a legfontosabb, hogy a beépített és tölthető akkuval szerelt kontrollerek üzemidejét is javítják, ez a Xbox Elite Series 2-t és más, akku pakkal szerelt vezérlők mellett az Xbox adaptív kontroller beépített akkuját is érinti. Azonban a fejlesztések mellett javítások is érkeznek, megszüntetnek egy bugot, ami miatt a kontroller lekapcsolódott a konzolról, ha fejhallgatóval használtuk, és engedélyezve volt 4K, a 120Hz vagy VRR.

Kisebb változás, hogy az Xbox Game Pass Quest átkerül a Gaming fül alól a Rewards fül alá. Az Xbox Game Pass Quest egy olyan rendszer, amiben a Game Pass Ultimate és a konzolos Game Pass előfizetők pontokat gyűjthetnek azzal, hogy a katalógus játékaival játszanak. Az így szerzett pontokat ajándékkártyákra, játékokra, appokra, filmekre vagy kiegészítőkre költhetik. Ez a rendszer egyelőre sajnos nem elérhető Magyarországon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...