Az Avatar: A víz útja júniusban landol a Disney+-on és az HBO Maxon

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. május 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Akiknek nem volt lehetősége megnézni James Cameron remekművét a mozikban, a jövő hónapban két streamingszolgáltatón keresztül is elérhetővé válik az Avatar: A víz útja.

A mozikasszáknál taroló, hatalmas bevételt hozó Avatar: A víz útja ezúttal a streamingszolgáltatókra is ellátogat, sőt. Egyből kettőn, a Disney+-on és a HBO Maxon is megtekinthető lesz majd június 7-től. Elég szokatlan, hogy egy ilyen sikeres alkotás egyszerre két platformon is elérhetővé váljon, de a Disney tulajdonában lévő 20th Century Studios és az HBO között egy megállapodás van érvényben bizonyos mozis filmek streaming-jogairól. 

A 2009-es Avatar folytatása tavaly decemberben került a mozikba, és végül minden idők harmadik legnagyobb bevételt hozó filmje lett. 

Ne feledjétek - Az Avatar: A víz útja 2023. június 7-én érkezik Disney+-ra és HBO Maxra. 

4.
4.
hedzsooo
#1: Igen, azt kell tudni mielott beul ra az ember h ez az a kategoria/mufaj amit a kaland/akcio+latvany miatt nez csupan 1ertelmuen az ember meg, a sztorija nagyban valoban felejtheto.

1nek lehet jo kikapcsolodas szerintem is az Avatar filmek is de ha vmi jobb, esetleg fordulatos sztorira vagyik az ember akkor mar eleve inkabb pl. thriller kat-ban igyekszik vmit megnezni, mar ha azt szeretnenk h akcio is legyen benne, mert ugye rendszerint thrillerekben is szinten szokott azert az is lenni. Aki meg kevesebe veres filmet szeretne, pl. ugye a vigjatek mufajaban is akadnak fordulatos filmek, ennyi.:)

Mindig volt igeny szep, latvanyos filmekre is, Avatar elott is, meg majd az Avtar-laz vegeztevel is. Most eppen a kek-benszulottek a legnyerobb/legnepszerubb a latvanyos filmek kat.-ban, majd aztan 1 masik cim/franchise veszi at a helyet idovel.
3.
3.
crytek
#1: Életem első imax 3d-je lett volna ha bejutok ,de sajnos annyira sikeres volt kevés volt a skillem az értelmes hely foglaláshoz így lemaradtam róla mindig :(

Flash filmmel ismét megpróbálom majd a lehetetlent...
2.
2.
honest guy
#1: Én még nem láttam és nincs is tervben. Egyszerűen annyi egyértelműen jobb film van a listámon amit még nem láttam, hogy ezt valószínűleg csak akkor látom majd, ha valahol belefutok véletlenül. Én pl. csak pár hónapja láttam a Jokert. Legfrissebb mozis filmem A sziget szellemei. Azt sem tegnap mutatták be.
1.
1.
Grabowsky30+
Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem voltam ettől a filmtől elájulva. Nagyon szép képek vannak benne, bár néha már azt éreztem, hogy valamilyen fake természetfilmet nézek. De maga a cselekmény annyira kiszámítható és sablonos, semmi meglepetés nem volt benne. Vannak filmek amiknél elszalad 3 óra, hát ez nem olyan picit untam. Ezek ellenére nem mondanám rossznak, csak közel nem olyan jó, mint amilyen hype veszi körül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...