Traileren Little Big Adventure remake-je

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 19.
  • Videó
Link másolása
Ráadásul a készítő 2.21 nem csak egy rövid videót szolgált. A további jó hír, hogy az első rész demó verziója júniusban elérhető lesz a Steamen is, bár véglegese megjelenési dátumról még nem beszéltek.

A múlt század utolsó évtizedében megjelent és igen népszerű RPG a mai napig elérhető Steamen, azonban a francia 2.21 fejlesztőcsapata elhatározta, hogy remake-eli a Twinsen's Little Big Adventure első két részét. A remake születését márciusban jelentették be, a mostani AG French Direct Showcase keretein belül pedig már látni is lehetett belőle részleteket.

Az 1994-es játék Twinsen kalandját követi nyomon, akinek rejtvényeken, platformer feladványokon és más kalandokon keresztül vezet az útja, hogy megszabaduljon a gonosz Dr. FunFrocktól. A remake nem csak 3D-s modelleket hoz magával, de az eredeti zenék remasterelését is jelenti.

A játék demót is kap, ami június 19. és június 26. között lesz elérhető a Valve Neo Fest keretein belül. Pontos megjelenési dátumot vagy árat még nem közöltek a fejlesztők.

1.
1.
GAMEROD
Nekem csak a második része volt meg, nagyon jó hangulatú kalandjáték, csak egy alkalommal játszottam vele, és játszottam végig, de még mindig emlékszek minden részletére, és zenéire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...