Assassin's Creed: Mirage - egyre biztosabb az októberi premier

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
Sűrűsödnek az események a Ubisoft sikervárományosa körül: a hét eleji kiszivárgott infók után nagyon úgy tűnik, hogy tényleg októberben csaphatunk le a bagdadi kalandra. Mondjuk is, miért!

A japán kiskereskedők weboldalai idő előtt lelőtték a poént: több helyen is frissült az Assassin's Creed: Mirage adatlapja a megjelenési dátummal, ami nem véletlen! A Gematsu megjegyezte, hogy a japán piacon nem szoktak hozzávetőleges dátumot saccolni a termékekhez, csak akkor írnak pontos időpontot, amint azok hivatalosak lesznek.

De nem húzzuk tovább: a boltok szerint 2023. október 12-én jelenik meg a játék PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

A dátum egybevág a hét elején kiszivárgott infókkal, amiket az egyik népszerű francia YouTuber szellőztetett meg, külön kitérve a Mirage sztorijára, játékmenetére és egyéb újdonságaira.

A Ubisoft hivatalosan még nem erősítette meg az értesüléseket, de a mai PlayStation Showcase-en, a Summer Games Festen, vagy a saját, június 12-én esedékes rendezvényén, a Ubisoft Forwardon erre nagy eséllyel sor kerül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...