Újabb infók a Marvel's Spider-Man 2-ről

Link másolása
A készítőkkel a napokban több interjút is készítettek, amelyekben beszéltek a folytatás játékterének méretéről és a két játszható karakter közti váltás mechanikáiról.

A PlayStation Showcase végén bemutatott gameplay trailer óta rendre árulnak el a készítők egyre több és több részletet az ősszel érkező folytatásról, kezdve azzal, hogy nem lesz co-op a játékban, vagy hogy a történet hangvétele komorabb lesz, mint az első két játéké. Most újabb érdekességekről rántották le a leplet.

A Washington Posttal készített interjúban Bryan Intihar kreatív rendező elárulta, hogy a játéktér kétszer akkora lesz, mint az első részben, ugyanis Manhattan mellett többet között Queens és Brooklyn is városrészeit is bejárhatjuk. Az egyes negyedeket igyekeztek a valóságnak megfelelően lemodellezni, így például Queensben sokkal több alacsony épület lesz, ahol a hálólengés helyett inkább a hálószárnyak használata lesz az optimális közlekedési mód.

A másik, Eurogamerrel készített beszélgetésben a készítők a két játszható karakter közti váltást részletezték. A fő történet mentén akkor és ott váltunk karakter, ahol a készítők azt megálmodták, egyértelmű dramaturgiai és narratív okokból kifolyólag. Viszont a nyílt világban kóborolva szabadon válthatunk a két főszereplő között egy gombnyomással. Erre az is ösztönöz majd minket, hogy a különböző aktivitások és mellékküldetések vagy Miles, vagy pedig Peter képességeinek kedveznek inkább, de lesznek olyanok is, amelyiknek bármelyikükkel nekivághatunk. Arról, hogy a két Pókemberen kívül másokat is irányíthatunk-e majd, sejtelmesen hallgatott az Insomniac csapata.

6.
6.
FrankBlack
#1: A Gotham Knights próbálkozott vele. 4 karakter között lehet váltogatni.
5.
5.
FrankBlack
#4: Mert egyáltalán nem az ellentéte, hanem pont hogy full ubisoft AC copy egy csomó dologban. View point-ok, gyűjtögethető bigyók, „press X to liberate outpost”, stb.

Egyébként mégis egyetértek veled részben, mert én is imádom a játékot. A mozgásanimációk, a bunyó, a város, minden nagyon tetszik benne nekem is. Szeretek benne csak úgy kolbászolni, gyűjtögetni, érdekesek a mellékes dolgok, a sztoriról nem is beszélve. Elképesztően jó játék, de attól még tény, hogy sok mindenben ac copy.
4.
4.
DragonBleacPiece
#2: én épp ellenkezőleg gondolom, ki volt töltve a játéktér érdekes gyűjtögetnivalókkal és eventekkel, legjobb semi-open world az elmúlt 20 évben és nem is tudja überelni semmi mert annyira jó pókember mozgáskultúrája és az irányítás hgy pusztán webslingelni egyik tokentől a másikig az élő, zajos városban is élvezetes..szóval nem értem miért kell úgy beszélni róla mint egy ass creedről amikor épp az ellentéte (originst szeretem pedig nagy és üres, de nem lélektelen)
3.
3.
crytek
#2: Jaja mekkora királyság lenne ha az összes küldi olyan pörgős lenne mint a trailerben volt + a térképes gyűjtögetés elfelejtenék a vérbe
2.
2.
Rakottkrumpli
Csak jó lenne, ha a nagy teret ki is tudnák tölteni, mert az első rész mellékküldiei elég gyatrák voltak. Rengeteg képregényes kisebb (vagy kevésbé kisebb) ellenfelet be tudnának hozni akár több küldetéses mellékszállal is. Nagyon adná. De ez, hogy van pár banda elszórva, meg gyűjthető hülyeségek, ez manhattanr-e vetítve is kevés volt.
1.
1.
csongor1996
Nem is értem, hogy a GTA5 óta hasonlóval miért nem próbálkozott más játék. Pedig ott is jól működött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...